Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Таємниці блакитної водиці

        21 березня у читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку відбувся захід – екопатруль «Таємниці блакитної водиці» в рамках проєкту «Врятувати та зберегти!», приурочений Всесвітньому дню води. Світова спільнота відзначає це свято з 1993 року, і започатковано воно на Всесвітньому саміті Генеральною Асамблеєю ООН із метою привернути увагу до проблем, пов’язаних із водним фактором.

        Вода – джерело, основа і колиска життя. Майже три чверті поверхні Землі вкриває вода, що робить її одним із найбагатших природних ресурсів, який є запорукою розвитку і подальшого існування людської цивілізації.

        Учні однієї з київських шкіл разом із бібліотекарями пізнавали секрети води, її користь і властивості. Гостею цього заходу була кандидатка біологічних наук, заступник директора Київського міського Будинку природи, заступник директора Центру європейської та євроатлантичної інтеграції Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління – Марія Матвієнко. Маленьких відвідувачів дуже зацікавила інформація пані Марії про дивовижні властивості води, її значення для всього живого, учні переглянули пізнавальну презентацію. На запитання нашої гості дітки давали правильні змістовні відповіді. А наприкінці зустрічі вони отримали від неї чудові подарунки – примірники книг «Екологічний атлас маленького киянина» та запрошення до Будинку природи.

        Наша мета – зберегти річки і моря для майбутніх поколінь! Пам’ятайте про це і поспішайте до нашої бібліотеки, де на вас чекає багато цікавої та корисної літератури, яка допоможе вам більше дізнатися про незвичайний і таємничий навколишній світ!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей