Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Емоційна подорож Тижня дитячого читання:
Відкриття внутрішньої сили разом із книгою С. Ройз «Ключі сили»

         Під час Тижня дитячого читання у відділі документів іноземними мовами панувала справжня магія!

        За допомогою чудової книжки «Ключі сили» та карток сили від неймовірної української письменниці та психолога Світлани Ройз ми навчалися розуміти свої емоції, довіряти їм та нашому внутрішньому світу.

        Учасники читань практикувалися у подоланні страху темряви. Малювання монстрів, трохи медитації, створення зоряного неба, гра у театр тіней – це лише частина заходів, які допомогли нашим дітям проявити сміливість і впевненість.

        Ми робили усе можливе, аби заприятелювати зі злістю та подолати сум. Разом із нашими активними читачами занурювалися у світ емоцій, відкривали, плекали та відновлювали нашу внутрішню силу та стійкість.

        Та найголовніше, ми пізнали силу радості й навчилися вдячності – собі, оточуючим, життю – за усе, що маємо, незалежно від розміру та цінності.

        Дякуємо учасникам цієї захоплюючої подорожі! Діти – то наше найбільше багатство, і разом ми будуємо світ, де кожен знає, що його емоції – це справжня сила. Нехай наші серця завжди будуть сповнені світлом та любов’ю!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 3/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей