Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Круті люди завжди у формі

         У відділі обслуговування дітей середнього і старшого віку 16 квітня відбулася презентація державного професійно-технічного навчального закладу «Київське вище професійне училище водного транспорту». У рамках програми «Кроки до професії» восьмикласники під час професійного круїзу «Круті люди завжди в формі» ознайомилися з різноманітними професіями, пов’язаними з водним транспортом.

         Моторист (машиніст), стерновий (керманич), судноводій малотоннажного судна, кухар, офіціант – і це далеко не повний перелік спеціальностей, якими можуть оволодіти підлітки після дев’ятого або одинадцятого класу у цьому закладі.

        За допомогою віртуальної мандрівки присутні побачили сучасні майстерні і лабораторії, тренувальні кафе та оновлені аудиторії. Діти мали можливість скласти власне враження про місце навчання. На усі представлені спеціальності існує держзамовлення, що гарантує стипендію, проходження практики та стовідсоткове подальше працевлаштування.

        Зацікавили підлітків і запропоновані студентами училища професійні майстер-класи, під час яких восьмикласники випробували свої вміння і навички.

        Доречним доповненням заходу стала тематична книжкова виставка.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 3/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей