Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Бодіарт – краса і стиль

         Неймовірно цікава зустріч відбулася сьогодні у відділі мистецтв. У гості до читачів завітала художниця Вікторія Ващук, яка створює картини не тільки на папері, а й обожнює малювати на тілі.

         Бодіарт – вид мистецтва, що дозволяє людині стати полотном своєї власної історії. Художник наносить косметичною фарбою малюнок на різні частини тіла, відтворюючи думки та емоції людини, події, що відбуваються навколо, розповідаючи історію його життя. Особливо, бодіарт і аквагрим люблять діти. Якщо для дорослих цей вид мистецтва – доповнення та окраса фотосесій і вечірок, то на дитячих святах завдяки бодіарту та аквагриму дітлахи залюбки перевтілюються в бетменів, фей або кішок.

        Вікторія розповіла читачам про те, як створюється образ, про матеріали, які використовуються при малюванні на тілі, про розмаїття фарб для бодіарту. Виявляється, є спеціальні їстівні фарби на основі чорного, молочного та білого шоколаду. Є фарби, що світяться в темряві або ультрафіолетових променях.

        Найцікавішим для читачів став момент нанесення флештату. Читачі обирали вподобану картинку, а Вікторія переносила її їм на тіло. Щастю юних учасників заходу не було меж. Тож усі погодилися, що бодіарт – це красиво, стильно, незвичайно і яскраво, а ще дуже весело!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 3/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей