Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Перлина на камені

         19 квітня учні однієї з київських шкіл вирушили у віртуальну мандрівку Поділлям, де розташована «перлина на камені» – місто Кам’янець-Подільський. Місто, що й нині зберігає дух середньовіччя. Саме цьогоріч минає 650 років від часу першої згадки про Кам’янець-Подільську фортецю.

         Місто відоме своєю давньою архітектурою та величними оборонними спорудами. Давня подільська «столиця», третє місто після Києва та Львова за кількістю пам’яток історії та архітектури, переможець у номінації «Сім чудес України», українська туристична «Мекка», місто-музей – усе це про Кам’янець-Подільський. Діти із захопленням слухали розповідь бібліотекаря про це величне місто, здійснили віртуальну мандрівку його вулицями та старовинною фортецею. Свої знання діти закріпили, складаючи інтерактивні пазли та розгадуючи ребуси, а також почитали книги, що були представлені на тематичній краєзнавчій виставці.

        Ви ще не були в Кам’янці-Подільському? Тоді обов’язково заплануйте собі подорож до цього унікального міста з багатою історією та захоплюючою атмосферою. У місто, що зачаровує красою та вражає своєю історією!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 3/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей