Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Історії, об’єднані війною

        22 лютого до Національної бібліотеки України для дітей завітав один із найулюбленіших дитячих письменників, автор понад сорока добрих пізнавальних книжок для дітей, а ще великий любитель тварин – Сашко Дерманський. Автор із задоволенням почитав дітям свої вірші, відповів на всі запитання, познайомив школярів зі своїми книжковими новинками та надихнувся на створення нових, бо, як з’ясувалося, дітки чекають продовження деяких його творів.

        Одна з останніх книг Сашка Дерманського – «Клуб врятованих. Непухнасті історії», яку презентував письменник і якою ми відкрили новий проєкт відділу «Історії, об’єднані війною». Книга викликала безліч емоцій у читачів. Її герої – тваринки, які здолали чимало перешкод, але не втратили надії. Це оповідки про дружбу між тваринами й людьми, про віру в перемогу, про вірність, а ще про відповідальність перед тими, хто став невіддільною частиною нашого життя.

        Бібліотекарі також підготували відеоматеріали про волонтерів-рятівників та показали уривок анімаційного фільму «Чудове чудовисько» за однойменною книгою та сценарієм Сашка Дерманського.

        Автограф-сесія та селфі із улюбленим письменником завершили чудову і дуже теплу зустріч! Діти також отримали смаколики, які підготували ведучі за рецептом Сашка з його книжки.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей