Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Республіканський семінар
«Дитина та бібліотека: стимулювання читання та комфортність обслуговування у сучасних умовах»

8-9 жовтня 2013 р. у Центральній дитячій бібліотеці Феодосійської ЦБС відбувся республіканський семінар для заступників директорів з питань обслуговування дітей районних та міських ЦБС «Дитина та бібліотека: стимулювання читання та комфортність обслуговування у сучасних умовах», організований КРУ «Дитяча бібліотека ім. В.О. Орлова» за сприяння Міністерства культури АР Крим, управління аналізу та прогнозування діяльності музеїв, заповідників і бібліотек . В роботі семінару взяли участь: заступник генерального директора НБУ з науково-методичної роботи Турбаніст Т.М., завідуюча науково-методичним відділом НБУ для дітей Кузілова Т.М., директор КРУ «дитяча бібліотека ім. В.Н. Орлова» Аносова Н.Х., завідуюча науково-методичним відділом КРУ «дитяча бібліотека ім. В.Н. Орлова» Ісаченко А.В., директор Феодосійської ЦБС Малярчук Г.А., заступник директора з питань обслуговування дітей Феодосійської ЦБС Степанова О.В., директор Севастопольської ЦБС для дітей Капранова С.А., завідувач відділу організаційно-методичної роботи, маркетингу та інновацій Севастопольської ЦБС для дітей Панченко О.А., директор Симферопольської ЦБС для дітей Лупеногена В.П., заступник директора з інновацій та комп’ютерних технологій Симферопольської ЦБС для дітей Вороніна С.В. та заступники директорів з питань обслуговування дітей ЦБС АР Крим.

Учасниками семінару обговорювалися такі питання: «Актуальні правові проблеми діяльності спеціалізованих бібліотек України для дітей» (Турбаніст Т.М.), «Інноваційна діяльність сучасних дитячих бібліотек на підтримку дитячого читання» (Кузілова Т.М.), «Стратегія управління: актуальні питання планування та звітності» (Ісаченко А.В.), «Використання інноваційних форм, як найбільш ефективний шлях залучення читачів до дитячої бібліотеки» (Степанова О.В.), «Інноваційні послуги ЦБС для дітей в рамках реалізації проекту «Майбутнє починається сьогодні» (Вороніна С.В.).

Про інновації у діяльності бібліотек, спрямовані на покращення рівня обслуговування користувачів та залучення нових читачів, розповідали у відео презентаціях:

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей