Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

2 квітня 2014 року об 11. 30 в Національній бібліотеці України для дітей розпочнеться свято «Шевченкові думки переживуть віки», яке завершує Всеукраїнський тиждень дитячого читання і присвячується 200-й річниці від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

Під час шкільних весняних канікул у дитячих бібліотеках України з 21 березня по 2 квітня 2014 року традиційно проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання, започаткований в незалежній Україні 1993 року. Урочисте відкриття Тижня – 2014 відбулося 21 березня на базі Херсонської обласної бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки. Бібліошоу з нагоди Відкриття тижня «Потяг наш летить крізь час, на свята збирає нас» відвідала делегація НБУ для дітей на чолі з генеральним директором Гордієнко Аллою Іванівною.

За роки існування Тиждень дитячого читання став одним з найпопулярніших і найулюбленіших свят українських дітей. Під час його проведення юні читачі дитячих бібліотек України, мандруючи неосяжним всесвітом цікавих книжок, отримують ще більше корисної інформації, відвідують презентації нової літератури, зустрічаються з письменниками, майстрами художнього слова, творчо обдарованими ровесниками.

За багаторічною традицією урочисте закриття Тижня проходить у Національній бібліотеці України для дітей. Цьогорічне свято закриття присвячено 200-й річниці від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Бібліотека підготувала читачам велику програму заходів, які будуть проходити в усіх відділах обслуговування. Центральною подією дня стане поетично-мистецьке свято «І лине над землею Шевченкове святеє слово…».

Під час свята відбудеться підведення підсумків і презентація фотовиставки кращих робіт Всеукраїнського віртуального фотоконкурсу «Map-Ukraine Шевченкіана», в якому взяли участь більше півтисячі дітей з усіх куточків України.

Програма свята додається

Чекаємо за адресою: м. Київ, вул. Баумана, 60. Відповідальна особа: Шемота Ольга Сергіївна Контактний телефон: 443-26-31

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей