Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Віртуальна краєзнавча подорож із циклу «Історія однієї вулиці»


18 березня у Національній бібліотеці України для дітей відбулася віртуальна краєзнавча подорож із циклу «Історія однієї вулиці» в рамках історико-краєзнавчого лекторію «Люблю тебе, мій рідний край!», підготовлена відділом обслуговування дітей середнього і старшого віку та організаторів дитячого читання спільно з відділом довідково-бібліографічного обслуговування користувачів.

Під час заходу семикласники гімназії № 172 «Нивки» дізналися багато нового і цікавого про одну з найстаріших вулиць Шевченківського району м. Києва – Ярославів Вал: походження її назви, історичну забудову, особливості розвитку, найцікавіші будівлі. А ще учні отримали корисну інформацію про визначні історичні споруди на Ярославовім Валу, серед яких чільне місце займають Золоті ворота – головна урочиста брама давнього Києва, побудована ще за часів Ярослава Мудрого одночасно з Софією, та чому кияни, не шкодуючи життя, захищали їх.

Наприкінці заходу користувачі бібліотеки перевірили свої знання про Ярослава Мудрого у міні-вікторині.


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей