Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Презентація книжкової серії «Про що не розповіли підручники»

20 березня для допитливих, доскіпливих, ерудованих, або тих, хто прагне таким стати, у рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання відбулася презентація книжкової серії «Про що не розповіли підручники». До згаданої серії ввійшли: дивовижна археологія, біологія, географія, механіка, палеонтологія, фізика.

У ході заходу п’ятикласники гімназії № 172 «Нивки» дізналися багато нового і цікавого про загадкові, таємничі місця земної кулі, географічні відкриття та появу географічних назв, отримали цікаву інформацію про своєрідні рекорди, які установила сама природа, «оригінальні» подорожі, загадкові та маловідомі явища природи; дивовижні таємниці «братів наших менших», новітні досягнення у галузі біології; надзвичайні археологічні відкриття: як було реконструйовано сім чудес світу; історію Землі та життя на ній – рослинний і тваринний світ минулих геологічних епох, «енергетичну капсулу» та багато іншого.

Яскравим доповненням заходу стало слайд-шоу «Чудеса світу – це нереально красиво».

Учасники заходу іще раз переконалися — на нашій планеті не занудьгуєш!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей