Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Про квітневий Ярмарок циркових професій



17 квітня працівники бібліотеки спільно зі студентами та викладачами Київської муніципальної академії естрадного циркового мистецтва зробили для користувачів приємний сюрприз. У рамках ярмарку циркових професій «Цирк запалює вогні» було презентовано один із жанрів естрадно-циркового мистецтва – ляльки на естраді. На захід завітали учні 8-х класів, не обійшлося і без малечі. Ярмаркували ляльки більше години, і всі були у захваті. Користувачі також мали змогу переглянути фільм про різновиди театральних ляльок, дізнатися про цікаві книги за темою заходу. Ректор Київської муніципальної академії естрадного циркового мистецтва Владислав Вікторович Корнієнко та викладач кафедри «Лялька на естраді»Руслан Валентинович Неупокоєв розповіли про умови навчання в академії та запросили бажаючих вступати до неї на навчання. Діти трохи сумували, що ярмарок продовжить свою роботу тепер лише у вересні.



"ЦИРК ЗАПАЛЮЄ ВОГНІ", або Ярмарок циркових професій у дитячій бібліотеці. З дозволу Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв публікуємо відео виступів останнього Ярмарку циркових професій – Лялька на естраді. Для зручності номери публікуються окремими відеороликами. Приємного перегляду!

Очима лялькаря.

Лялька на естраді. Loli Pop.

Лялька на естраді. Тацюють всі.

Лялька на естраді. Кіт і Пес.

Лялька на естраді. Незвичайний концерт.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей