Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Тиждень культури Індії у бібліотеці відкрився

20 квітня у бібліотеці у партнерстві з посольством Індії в Україні у рамках програми «Мистецьке перехрестя» на допомогу вивченню шкільного курсу «Художня культура» та з метою розвитку толерантності серед підростаючого покоління відкрився Тиждень культури Індії. Посольство люб’язно надало наглядні матеріали про свою країну: цікавий документальний фільм, яскраві банери, різноманітні статуетки індійських богів. На відкриття завітав надзвичайний та повноважний посол Індії в Україні пан Раджів Чандер, який розповів користувачам (а їх був повний зал) про свою країну та привітав з відкриттям Тижня. У відповідь генеральний директор бібліотеки Алла Гордієнко подякувала представникам посольства за допомогу в організації заходів.

Родзинкою свята став індійський танок зразкового художнього колективу театру танцю «Київські барви» та пісні у виконанні рок-гурту «Silent Mode», учасники якого ще змалечку відвідують нашу бібліотеку. А наприкінці свята діти поласували смачними національними індійськими солодощами. Сподіваємося, що всі заходи Тижня матимуть неабиякий успіх.



 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей