Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«Забуттю не підлягають»


7 травня у відділі мистецтв відбувся музично-поетичний вечір «Забуттю не підлягають», присвячений 70-річчю від Дня Перемоги над нацизмом у Європі. Вшанувати подвиг дідів та прадідів до бібліотеки завітали учні середніх класів шкіл №175 та № 95.

Відкрився захід піснею «Я не хочу гратись у війну» (муз. О.Злотника) у виконанні читачів Михайла Сологуба та Ігоря Диди, яка нагадала, що діти всієї землі і в усі часи мріють жити у мирі і не хочуть війни.

Студенти кафедри джазу Київського університету Культури і Мистецтв під керівництвом Альбіни Хлопотової майстерним натхненним виконанням художньої композиції створили піднесену атмосферу любові до Батьківщини та шани до її історії. У музично-поетичній композиції звучали і пісні воєнних років, що надихали захисників Вітчизни у буремні роки війни, і сучасні пісні про ті далекі події та любов до України.

Бурхливі оплески наповнювали атмосферу зали. Наприкінці заходу всі присутні підтримали слова поезії школяра Сергія Шашкова: «Дідівський подвиг хай живе до віку! Війні всі діти дружно скажуть: «Ні!».


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей