Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Війна великим горем стала

Цьогоріч 8 травня в Україні відзначають День пам’яті і примирення. В Національній бібліотеці України для дітей відбувся музично-поетичний вечір «Війна великим горем стала». Почесними гостями свята були учасники та свідки Другої світової війни з Ради ветеранів Шевченківського району та читачі – учні шкіл мікрорайону Нивки.

Захід розпочався театралізованою композицією у виконанні юних акторів театру-студії «Мандри» та учнів 7-Б класу гімназії № 172 «Нивки», які прочитали віршовану композицію «Обеліск».

Генеральний директор бібліотеки Алла Іванівна Гордієнко висловила вдячність за героїчний подвиг переможців у найжорстокішій війні, якої зазнало людство, а голова громадської організації «Муніципальна ліга Києва» Олександр Вікторович Федоренко привітав гостей, читачів та працівників бібліотеки з 70-ю річницею визволення Європи від нацизму та 70-ю річницею завершення Другої світової війни.

Завершилося свято виступом зразкового художнього колективу «Театру пісні «Ладоньки» Центру позашкільної роботи Святошинського району міста Києва.


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 1/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей