Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Свято зіркових читачів відбулося!


24 травня в Національній бібліотеці України для дітей відбулося грандіозне загально бібліотечне свято "Сьогодні Читач — завтра Зірка". Також до свята відділом обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку ініційовано акцію «Активний читач» та проведено активну рекламну компанію серед дошкільників та учнів початкової школи.

На святі було весело і гамірно — цікаві зустрічі, багато усмішок, майстер-класи, аквагрим, а також урочисте відкриття «Алеї Зірок Читання» та початок акції «Активний читач», яка триватиме аж до 20 квітня 2016 року. Відтепер у читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку знаходитиметься «Алея Зірок Читання»: тут чекатимуть на кожного, хто бажатиме запалити свою «бібліотечну зірку». На святі засяяло п’ять зірок – найактивніших читачів! Кожній маленькій зірочці цей день запам’ятається надовго, адже вони почали горіти разом із зірковими гостями: українським співаком і музикантом, учасником гурту «Танок на майдані Конго» Олександром Сидоренком — «Фоззі», солістом музичного гурту «Вперше Чую» Григорієм Вагаповим, актрисою Молодого Театру Риммою Зюбіною, дитячою письменницею, казкотерапевтом Катериною Єгорушкіною та генеральним директором Національної бібліотеки України для дітей Аллою Іванівною Гордієнко.

Голівуд може лише позаздрити… Завдяки цьому заходу багато дітей різного віку стали читачами нашої бібліотеки!




 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей