Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Загальна інформація
Режим роботи
Контакти
Структура
"Вікно в Америку"
ЗМІ про бібліотеку
Спонсори
Благодійний фонд розвитку
Державні закупівлі
Вакансії
Послуги та сервіси
Новини
Замовлення екскурсій
Бібліотечні події
Онлайн-проєкти
Читацькі об'єднання
Психологічна служба
Віртуальна довідка
Версія для слабозорих
Електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Видання бібліотек для дітей
Віртуальні книжкові виставки
Інтерактивні ресурси
Ключ
Почитайко
Т.Г. Шевченко для дітей
Бібліотека у форматі Д°
Музей книги
Творчість дітей
Пам'ятні літературні дати
Вибрані Інтернет-ресурси
Для дітей
Для дорослих
Дитячі бібліотеки в Інтернет
Це важливо знати
Читання - справа сімейна
ІнфоТека для дітей
ІнфоТека для дорослих
Інтернет-безпека для дітей
Інтернет-безпека для батьків
На допомогу бібліотекареві
Професійні новини
Бібліотеки України для дітей
Мережа бібліотек України для дітей
Національна секція IBBY
Асоціація дитячих бібліотекарів
Сторінка методиста
Проєкт "КОРДБА"
Інформаційна культура користувачів
Бібліотека + IT
Нові книги України
Книги обмінного фонду

Засоби масової інформації про бібліотеку

2015 р.

«Читання стало іншим, особливо у дітей», - Гордієнко [Електронний ресурс] : [про відкриття Всеукраїнської науково-практичної конференції директорів обласних бібліотек для дітей «Патріотичне виховання у бібліотеці: традиції минулого і сучасного досвіду»] // ОКІА «Новини Полтавщини» : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://np.pl.ua/2015/10/chytannya-stalo-inshym-osoblyvo-u-ditej-hordijenko/. — Назва з екрана.

Литвиненко, А. В Киеве открылся трамвай для детей [Електронний ресурс] : [фоторепортаж про перший день роботи проекту «Казковий трамвай», 26 жовтня 2015 р.] / А. Литвиненко // UNN : Українські Національні Новини» : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://www.unn.com.ua/ru/news/1513822-u-kiyivskomu-tramvayi-rozvazhatimut-shkolyariv. — Назва з екрана.

Ніколаєнко Р. 95 «біблів» за Івана Андрусяка : [про програму літніх читань «Бібліотечне літо-2015» в НБУ для дітей] / Р. Ніколаєнко // Вечір. Київ. – 2015. – 9 лип. – С. 5.

Матат Д. Книжкова мода: популярні тенденції / Д. Матат // Освіта України. - 2015. - 20 квіт. - С. 14.
Про популяризацію читання в школах і бібліотеках для дітей, проведення Всеукраїнського тижня дитячого читання в НБУ для дітей, реалізація проекту «Казковий трамвай» в дні весняних канікул.

Сидоренко, Л. В Киеве школьники проводят каникулы в трамвае [Електронний ресурс] : [репортаж про проект «Казковий трамвай», програма заходів з 27 березня по 03 квітня 2015 р.] / Л. Сидоренко // Комсомольская правда в Украине : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://kiev-ukr.segodnya.ua/kwheretogo/v-kieve-dlya-malyshey-poyavilsya-skazochnyy-tramvay-602280.html. — Назва з екрана.

Тетяна Шамаріна та Людмила Полікарпова: "У дитячій бібліотеці має бути гамірно" [Електронний ресурс] : [відеоролик каналу «Соціальна Країна»] : [про всеукраїнський тиждень дитячого читання та корисні розваги для дітей на канікулах] // YouTube : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: https://www.youtube.com/watch?v=_EJ2GNWJX6c. — Назва з екрана.

У Києві для малюків з’явився «Казковий трамвай» [Електронний ресурс] : [фоторепортаж про перший день роботи проекту - 23 березня] // Сегодня.ua. Київ : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://kiev-ukr.segodnya.ua/kwheretogo/v-kieve-dlya-malyshey-poyavilsya-skazochnyy-tramvay-602280.html. — Назва з екрана.

Соціальна Країна: У Києві з'явився казковий трамвай [Електронний ресурс] : [відеорепортаж] // ВКадрі.ком : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://ua.vkadri.com/video/sotsialna-kraina-u-kyievi-ziavyvsia-kazkovyi-tramvai.html. — Назва з екрана.

На весняних канікулах на діточок чекає Казковий трамвай [Електронний ресурс] : [анонс проекту «Казковий трамвай»] // Педагогічна преса : освітній портал : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://pedpresa.ua/122134-na-vesnyanyh-kanikulah-ditochok-chekaye-kazkovyj-tramvaj.html. — Назва з екрана.

Весняні шкільні канікули — на Казковому трамваї для дітей [Електронний ресурс] : [анонс проекту «Казковий трамвай» Національної бібліотеки України для дітей та підприємства «Київпастранс»] // MoeMisto.ua : Київ : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://moemisto.ua/kiev/vesnyani-shkilni-kanikuli---na-kazkovomu-tramvayi-dlya-ditey-6590.html. — Назва з екрана.

Сказочный трамвай ждет на Подоле [Електронний ресурс] : [про проект «Казковий трамвай» та розклад роботи під час весняних канікул] // 2000 : еженедельник : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://www.2000.ua/novosti/kiev/skazochnyi-tramvai-zhdet-na-podole.htm. — Назва з екрана.

Казковий трамвай запрацював у Києві [Електронний ресурс] : [відеорепортаж] // Перший національний : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://1tv.com.ua/uk/news/2015/01/08/63469. — Назва з екрана.
Проект «Казковий трамвай» Національної бібліотеки України для дітей та підприємства «Київпастранс» до новорічно-рідвяних свят для дітей та їхніх батьків.

Зепсен Д. На Подолі запрацював казковий трамвай [Електронний ресурс] : [відеорепортаж телеканалу «Київ» про проект «Казковий трамвай»] / Д. Зепсен, О. Фенько // КиївTV : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://www.kievtv.com.ua/stn/item/13105-na-podoli-zapratsiuvav-kazkovyi-tramvai. — Назва з екрана.

Казковий трамвай: до казки не дотягнули [Електронний ресурс] : [репортаж про проект «Казковий трамвай»] // Читомо : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://www.chytomo.com/news/kazkovij-tramvaj-do-kazki-ne-dotyagnuli. — Назва з екрана.

[У Києві на Подолі діє зимовий бібліотечно-трамвайний маршрут : про проект «Казковий трамвай» НБУ для дітей ] // Культура і життя. — 2015. — 15-23 січ. — С. 2.

Бур'яненко Б. На Контрактовій площі до 16 січня триватиме "Новорічне свято у вагончику" [Електронний ресурс] : [репортаж про проект «Казковий трамвай»] / Б. Бур'яненко // КиївTV : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://www.kievtv.com.ua/stn/item/13204-na-kontraktovii-ploshchi-do-16-sichnia-tryvatyme-novorichne-sviato-u-vahonchyku. — Назва з екрана.

«Київпастранс» та Національна бібліотека проводять у Києві акцію «Казковий трамвай» [Електронний ресурс] : [репортаж про проект «Казковий трамвай»] // UAZMI : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://uazmi.org/article/2074003871311. — Назва з екрана.

2014 р.

Дитина і бібліотека: [повідомлення про проведення в НБУ для дітей всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасна дитина та бібліотека: перспективи та проблеми розвитку відносин»] // Культура і життя. — 2014. — 10-16 жовт. — С. 2.

Книгозбірня вражень: [про проведення заходу «Зіркова бібліотека», присвяченого Всеукраїнському Дню бібліотек] / ред. А. Онопа // Культура і життя. — 2014. — 3-9 жовт. — С. 20.

У стилі еко: [святкування Дня знань у Національній бібліотеці України для дітей] // Культура і життя. — 2014. — 5-11 верес. — С. 2.

Гуріна Т. Вітаємо переможців Всеукраїнського віртуального фотоконкурсу "map-Ukraine Шевченкіана", присвяченого 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка / Т.Гуріна // Журавлик. — 2014. — № 7. — С. 6.
Про умови, етапи та номінації фотоконкурсу, який був оголошений Національною бібліотекою України для дітей. Докладна інформація про переможців у трьох номінаціях конкурсу з Кіровоградщини.

Map-Ukraine Шевченкіана : [про тематичний фотоконкурс з нагоди 200-річчя Т. Г. Шевченка] // Однокласник. — 2014. — № 6. — С. 30-31.
Роботи переможці найдемократичнішого Всеукраїнського віртуального фотоконкурсу “Map-Ukraine Шевченкіана”, ініціатором якого виступила НБУ для дітей.

Як Тимошенко казки дітям читала, 7.05.2014 [Електронний ресурс] : [відео] // YouTube : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://www.youtube.com/watch?v=LYEwlm2933w. — Назва з екрана.
7 травня 2014 року лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко взяла участь у Всеукраїнському проекті «Україна читає дітям». Під час зустрічі з юними читачами Національної бібліотеки України для дітей Юлія Володимірівна прочитала дітям уривок казки Г.-Х. Андерсона «Снігова королева».

Куліш Н. З книжкою можна прожити кілька життів / Н. Куліш ; фото авторки //Культура і життя. — 2014. — 11 квіт. — С. 13.
Про завершення Всеукраїнського тижня дитячого читання «Шевченкові думи переживуть віки», який пройшов в НБУ для дітей.

Старовойт О. Свято книги : читаймо! / О. Старовойт // Вісник Києва. — 2014. — № 2, (квітень). — С. 6. Повідомлення про урочисте закриття Всеукраїнського тижня дитячого читання та низку заходів, які проходили в НБУ для дітей, присвячених 200-літньому ювілею Тараса Шевченка.

2013 р.

Не зароста стежина слави до Дніпра-Славутича // Справи сімейні. — 2013. — № 11. -— С. 19.
Про підсумки міського конкурсу дитячого малюнку та фотографії «Не зароста стежина слави понад Славутичем-Дніпром», присвяченого 70-річчю визволення міста Києва від німецької окупації. Нагородження переможців відбулося в Національній бібліотеці України для дітей 7 листопада під час години слави «Безсмертна слава мужньому солдату, що ворога здолав і переміг»...

Не тільки книги : цього літа Пізнайко завітав до бібліотеки і запитав у своїх нових друзів, що вони люблять читати // Пізнайко. — 2013. — № 9. — С. 10-11.
Екскурсія Національною бібліотекою України для дітей.

На канікулах – до бібліотеки : відпочинок з користю // Освіта України. – 2013. – 1 лип. – С. 11.
Про змістовний відпочинок читачів у бібліотеках під час літніх канікул. Так у Луцьку стартувала програма «Бібліотека – територія дитинства 2013». А в Києві в Кімнаті Казок Національної бібліотеки України для дітей працюватиме Літня читальня для дошкільнят.

Дзюба Н. Корпоративна база статей бібліотек України для дітей: методика та стратегія пошуку / Н. Дзюба, В. Красножон, // Шкільний бібліотечно-інформаційний центр. Бібліотечна робота. - 2013. - № 7. - С. 11-16.
Ініціювання та методичне забезпечення Національною бібліотекою України для дітей проекту «Корпоративний розпис статей з періодичних видань» («КОРДБА»). Практичні поради щодо алгоритмів пошуку в електронному каталозі та корпоративній базі.

День Автора завершив Всеукраїнський тиждень дитячого читання-2013 // Культура і життя. - 2013. - 5 квіт. - С. 3.
Повідомлення про захід, який відбувся в НБУ для дітей в день завершення Всеукраїнського тижня дитячого читання.

Гудзима Г. "Книга + читацьке об'єднання - успішний тандем у вихованні юного читача та популяризації читання" / Г. Гудзима // Світ дитячих бібліотек. - 2013. - № 2. - С. 21-24.
З досвіду роботи відділу соціокультурної роботи НБУ для дітей з організації змістовного дозвілля користувачів бібліотеки.

Шамаріна Т. Відкрий своє серце милосердю / Т. Шамаріна, Т. Кузілова // Шкільний бібліотечно-інформаційний центр. Бібліотечна робота. - 2013. - № 1. - С. 18-22.
Досвід роботи НБУ для дітей та інших дитячих бібліотеках України із дітьми з особливими потребами.

Національна бібліотека України для дітей стає ближчою // Культура і життя. – 2013. – 25 січ. – С. 12.
Про онлайновий інтернет-сервіс «Замовлення екскурсій» на сайті НБУ для дітей.

2012 р.

Кислова О. Проект "Срібна читацька Книга" в об'єктиві відеокамери / О. Кислова // Світ дитячих бібліотек. — 2012. — № 3. — С. 19-20.
Участь Національною бібліотекою України для дітей у проекті.

Огар Е. Творці книги — діти / Е. Огар // Світ дитячих бібліотек. — 2012. — № 3. — С. 18.
Погляд на «Срібну читацьку Книгу» як проект та як матеріальний об’єкт – авторську дитячу книгу.

Квітка М. Народний диспансер у Пущі-Водиці / М. Квітка // Вишгород. - 2012. – 24 листоп. - С. 14.
Про роботу філії Національної бібліотеки України для дітей в Українському диспансері радіаційного захисту населення МОЗ України.

Сьогодні читання - завтра доля : жінка-лідер // Быть Лидером. - 2012. - № 1. - С. 34-35.
Про професійні та творчі здобутки Т. В. Шамаріної, заступника генерального директора з питань бібліотечно-інформаційного обслуговування користувачів Національної бібліотеки України для дітей.

Харук Г. Змагання футболістів… у бібліотеці : [про масовий захід, присвячений історії футболу, який пройшов в Національній бібліотеці України для дітей] / Г. Харук // Однокласник. – 2012. - № 6 . – С. 32.

Державний заклад «Національна бібліотека України для дітей» : [про діяльність НБУ для дітей як науково-дослідного, організаційно-методичного та координаційного центру мережі бібліотек України для дітей] // Нова ділова Україна. – К., 2011-2012. – С. 129.

Мистецький літературно-просвітницький проект «Срібна читацька Книга» : творча співдружність «Всі Мрії» та Національна Бібліотека України для дітей [Електронний ресурс] // Всі мрії : [веб-сайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу: http://vsimrii.in.ua/2011-09-30-21-05-54. – Назва з екрана.

Малеча написала рекордну книгу [Електронний ресурс] : [відео] // News One : [веб-сайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу: http://newsone.ua/video/ukraine/?media_id=4460. – Назва з екрана.

«Срібна читацька Книга» встановила Рекорд України [Електронний ресурс] : [про завершення унікального мистецько-просвітницького проекту для дітей] // Укр. Літ. : портал сучасної української літератури : [веб-сайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу: http://ualit.org/?tag=«срібна-читацька-книга». – Назва з екрана.

«Срібна читацька Книга» шукає нових юних співавторів [Електронний ресурс] // Друг читача : [веб-сайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу: http://vsiknygy.net.ua/news/16833/. – Назва з екрана.

Борисюк І. Свято яке завжди з тобою : [про атмосферу мудрості та доброзичливості, яка панує в Національній бібліотеці України для дітей] / І. Борисюк // Однокласник. – 2011. - № 11-12. – С. 35.
До 45-річчя з дня заснування бібліотеки.

2011 р.

Жирафа Рафа взяв участь у проекті "Срібна читацька книга" [Електронний ресурс] // Жирафа Рафа : [веб-сайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу: http://rafaclub.net/ua/index.php?name=news&op=view&id=13. – Назва з екрана.

Діти напишуть «рекордну» книгу [Електронний ресурс] : [характеристика проекту НБУ для дітей «Срібна читацька Книга»] // УНІАН : культура : [веб-сайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу: http://culture.unian.net/ukr/detail/192608. – Назва з екрана.

Дитячі варіації «Срібної читацької Книги» [Електронний ресурс] : [створення четвертої сторінки «Срібної читацької Книги»] // Друг читача : [веб-сайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу : http://vsiknygy.net.ua/news/15392/. – Назва з екрана.

Літературно-просвітницький рукотворний проект «Срібна читацька Книга» [Електронний ресурс] : [інформація про проект НБУ для дітей «Срібна читацька Книга»] // Інформаційно-довідковий портал «СловоUA» : [веб-сайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу: http://slovoua.com/news/litieraturno-prosvitnits'kii-rukotvornii-proiekt-%3C%3Csribna-chitats'ka-knigha%3E%3E. – Назва з екрана.

Рукописна «Срібна читацька Книга» [Електронний ресурс] : [характеристика проекту НБУ для дітей «Срібна читацька Книга»] // ЛітАкцент : [веб-сайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу: http://litakcent.com/2011/10/03/rukopysna-sribna-chytacka-knyha/. – Назва з екрана.

Стартує проект «Срібна читацька Книга» [Електронний ресурс] : [характеристика проекту НБУ для дітей «Срібна читацька Книга»] // Буквоїд : [веб-сайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу: http://bukvoid.com.ua/events/culture/2011/10/03/141512.html. – Назва з екрана.

Срібна читацька Книга // News One. - Режим доступу : http://www.youtube.com/watch?v=QS4qkKGOfnQ.

Державний заклад «Національна бібліотека України для дітей» [Електронний ресурс] : [основні напрями діяльності НБУ для дітей] // Інформаційно-видавничий центр «Діловий партнер» : [веб-сайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу:http://bpart.kiev.ua/ukr/cat2010/?s=9&i=96 . – Назва з екрана.

Петренко О. Дослідження історії державних бібліотек України для дітей: своєчасний погляд в майбутнє (за матеріалами наукового дослідження Національної бібліотеки України для дітей) / О. Петренко // В майбутнє - разом з бібліотекою: роль бібліотек у соціокультурній інфраструктурі регіону. - Кіровоград, 2011. - С. 21-24.

Кобзаренко Анастасія Степанівна : [трудова діяльність генерального директора НБУ для дітей] // Україна й українці – цвіт нації, гордість країни : кн.пошани. – 3-тє вид. -К., 2011. – С. 120.

Минина Елена. Сможет ли «Спартак» привить детям любов к чтению / Е. Минина // Комсомольская правда в Украине. – 2011. – 18 янв. – С. 14.
В Національній бібліотеці України для дітей пройшла чергова акція проекту «Україна читає дітям».

2010 р.

Кобзаренко Анастасія Степанівна : [трудова діяльність генерального директора НБУ для дітей] // Золотий фонд нації : довідк.-біогр. вид. – К., 2010. – С. 34-35.

Кобзаренко А. С. : «Заради дитини працюємо і творимо» : [діяльність НБУ для дітей на допомогу гармонійному розвитку юних читачів] / А. С. Кобзаренко : // Енциклопедія дитячої творчості. Юні таланти України. – К., 2010. – С. 254-255.

Анастасія Кобзаренко : [трудова діяльність генерального директора НБУ для дітей] // Портрети сучасниць. – 2-й вип. – К., 2009-2010. – С. 122.

Минина Елена. 15:13 в пользу книги : вечные ценности / Е. Минина // Комсомольская правда в Украине. – 2010. – 28 дек. – С. 14.
В Національній бібліотеці України для дітей пройшла чергова акція проекту «Україна читає дітям».

Марченко Наталя. Як ведеться літературі для дітей в Інтернеті? / Н. Марченко // Літературна Україна. – 2010. – 23 груд. – С. 1, 5.
Огляд електронних інформаційних ресурсів дитячої літератури в Інтернет, в тому числі про електронний ресурс НБУ для дітей КЛЮЧ (Краща Література Юним Читачам).

Марченко Валентина. У храмі книжкової мудрості / В. Марченко // Вперед. – 2010. - 1 груд. – С. 3.

Семеній Анна. Чарівний книжковий світ : нам пишуть / А. Семеній // Сільська школа. – 2010. – 3 листоп. – С. 1.

Зорина К. Как актеры и певцы приучают детей читать : стартовал национальный проект «Украина читает детям» / К. Зорина // Комсомольская правда в Украине. – 2010. – 17 мая. – С. 9.

Кобзаренко А. Україна читає дітям / А. Кобзаренко // Світ дитячих бібліотек. – 2010. – № 2. – С. 2-3.
Про проект НБУ для дітей та газети "Комсомольская правда в Украине", присвячений розвитку читання дітей.

Шаройко О. «Україна читає дітям» : Національний проект / О. Шаройко // Народна армія. – 2010. – № 77 (27 квіт.). – С. 8.
Презентація Національного проекту

Красуцька І. Шукаємо разом ключі до чарівного світу книги / І. Красуцька // Освіта України. – 2010. – 2 квіт. – С. 7.
Про електронний ресурс НБУ для дітей КЛЮЧ (Краща Література Юним Читачам).

Актуальна інформація // Українська мова й література в середніх школах, гімназіях, ліцеях та колегіумах. – 2010. - № 4. – С. 102.
На сайті НБУ для дітей з’явилася нова сторінка КЛЮЧ (Краща Література Юним Читачам).

2009 р.

Гончаров Д. Вся жизнь - как в книге / Д. Гончаров // 2000 (блок). - 2009. - 4-10 сент.- Уикенд. - С. 7.
Про життя та діяльність генерального директора НБУ для дітей А. С. Кобзаренко

Про присвоєння А. Кобзаренко звання Герой України. Про присвоєння А. Кобзаренко звання Герой України : Указ Президента України, 19 серп. 2009 р. // Урядовий кур'єр. - 2009. - 28 серп. - С. 4.

Торлин И. "Во-первых и во-вторых" : детская книга в собрании фонда редких изданий Национальной библиотеки Украины для детей // Антиквар. – 2009. – № 6. – С. 54-61.

Світ Марії Приймаченко відтворюють діти // День. – 2009. – 26 берез. – С. 8

Діти малюють світ Марії Приймаченко // Голос України. – 2009. – 21 берез. – С. 7.

2008 р.

Святий Миколай завітав до Національної бібліотеки для дітей // Шевченківський вісник. – 2008. - № 11. – С. 4.

«Пам’ять у минуле веде» : про відкриття Тижня дитячого читання в НБУ для дітей та умови конкурсу юних митців-фотографів «Пам’ять у минуле веде» // Я сам(а). – 2008. - № 3. – С. 3-4

Шаповал І. Тиха оселя мудрої казки : храми починаються з любові / І.Шаповал // Культура і життя. - 2008. - 19 берез. - С. 1.

2007 р.

Казахстан став ближчим для шевченківських школярів (http://shev.gov.ua/index).

Гусак А. С протянутой рукой: Национальная библиотеке для детей выпрашивает книги у политиков, потому что о ней забыли чиновники / А. Гусак // Киевские Ведомости.- 2007.- 17 окт.- С. 14.

Маціпура Наталя. Діти знайомляться з урядом / Маціпура Наталя // Урядовий кур'єр. - 2007.- 19 трав. - С.16 .

Долгова В. Зроби собі Україну!: У Києві підбили підсумки Всеукраїнського конкурсу на найкращу дитячу книжку-саморобку про малу Батьківщину // Україна молода.- 2007.- 10 січ.- С.7

2006 р.

У четвертому випуску за 2006 рік інформаційного бюлетеня “SCL News”, який видає Секція бібліотек для дітей та підлітків ІФЛА (IFLA Libraries for Children and Young Adults Section) (http://www.ifla.org/VII/s10/pubs/s10-newsletter-December06.pdf) опубліковано презентацію Національної бібліотеки України для дітей. (23.01.07)

Таран Л. Не скатертина-самобранка, а книжка-саморобка: Про Всеукраїнський конкурс дитячої творчості на кращу книгу-саморобку “Моя мала Батьківщина” / Л.Таран // Вечірній Київ.- 2006.- 27 груд.- С.5

Антоненко А. “Моя мала Батьківщина”: Під такою назвою пройшов Всеукраїнський конкурс дитячої творчості на кращу книгу-саморобку / А.Антоненко // День.- 2006.- 22 груд.- С.2

Трачук Людмила. Віртуальне довідково-бібліографічне обслуговування в українських бібліотеках / Трачук Людмила // Вісник Книжкової палати. - 2006.- №8. - С.16-18.

Козырева О. Храм детской книги / О.Козырева // Киевский Вестник.- 2006.- 6 июля.- С.4

Василашко В. Проблема: українська книжка і діти / В.Василашко // Слово Просвіти.- 2006.- 13-19 квіт.- С.12

Шехтман С. Школа патриотизма: Итоги Всеукраинского конкурса детского творчества “Моя майбутня Україна” / С.Шехтман // Киевский Вестник.- 2006.- 26 янв.- С.4

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/3/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей