Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

«Вільний простір» у психолога бібліотеки

       Найпопулярнішим сервісом психологічної служби нашої бібліотеки є групові заняття з казкотерапії для дошкільнят. За сім років діяльності усі дошкільнята, які відвідували заняття у психолога, непомітно, але впевнено, стали постійними та активними читачами і користувачами бібліотеки. Деякі з них не можуть прожити без бібліотеки ані дня (у прямому сенсі).

       Батьки приводять малечу за книжками, на вистави, на тематичні заняття, але все одно вони хочуть погратися у кабінеті психолога, адже там стільки цікавинок: бізіборд, кінетичний і звичайний пісок, пазли, конструктори, ляльки-рукавички, пальчикові фарби, пластилін та багато іншого. Тому було вирішено збільшити репертуар психологічних послуг для категорії маленьких читачів та запропонувати для них таку сімейну розвагу, як «Вільний простір». А як це?

       А ось так:

        - сила-силенна дітей та батьків – ніде яблуку впасти, але місця всім вистачає;
        - купа усіляких цікавих іграшок, ігор, забавок, у які можна гратися самостійно певний час, а потім – під керівництвом  психолога;
        - віршована фізкульт-хвилинка – під кумедні рухи вивчити цікавий віршик;
        - майстер-класи – зробити листівку, колаж, малюнок;
        - та безліч цікавих книжок, які можна почитати, подивитися самостійно, з татом чи матою, а також із психологом бібліотеки.

       Перший «Вільний простір» у неділю, 11 березня, тривав понад дві години, тому встигли все!

       Слідкуйте за оголошеннями на сайті, сторінці бібліотеки у Фейсбуці або на блозі «Психолог у бібліотеці». Якщо бажаєте отримувати адресну розсилку про дану послугу та інші новини від бібліотеки, залиште свою електронну адресу тут.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей