Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Казковий світ Катерини Дуднік

       16 березня у виставковій залі Національної бібліотеки України для дітей відбулося відкриття культурно-освітньої виставки талановитого молодого, але вже відомого, художника Катерини Дуднік «Світло в душі дитини». Її виставка – це чарівний, казковий світ. Він населений забавними героями, милими усміхненими мешканцями. Потрапляючи на експозицію Катерини, опиняєшся у щасливому дитинстві, в якому немає проблем і метушні, де всі посміхаються і задоволені життям. Тому і не дивно, що на відкритті виставки було багато дітей. Гостями заходу стали читачі-учні 3 класу ЗОСШ № 163, 5-6 класів ЗОСШ № 27, № 175 та гімназії № 172 «Нивки», та дорослі користувачі нашої бібліотеки, яких не залишила байдужими яскрава виставка картин.


    З відкриттям виставки гостей привітали заступник генерального директора Національної бібліотеки України для дітей Людмила Петрівна Полікарпова та художник Катерина Дуднік, котра подякувала усім, хто завітав на виставку, та зазначила, що саме в бібліотеці її роботи експонуються вперше і такої великої кількості дітей на відкритті у неї ще не було.


    Чудовий настрій під час відкриття виставки створили юні артисти вокально-театральної студії «Нота», керівник Оксана Кудряшова. Весело і завзято вони виконали пісні зі свого репертуару – «Дитячі мрії» та «Дитинство не втрачай». А також свій подарунок для всіх запрошених подарували вихованці хореографічного колективу «Самоцвіти» дитячої школи мистецтв № 5 ім. Л. Ревуцького — Анастасія Мудрова та Валерій Горюк (художній керівник — Тамара Калініна), виконавши хореографічну композицію «На краєчку крижини».

    Художня виставка Катерини Дуднік «Світло в душі дитини» триватиме до 27 квітня. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку, щоб зарядитися позитивною енергією і отримати порцію натхнення!


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей