Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Англійська мова на допомогу медіаграмотності

       16 березня у відділі документів іноземними мовами відбулася зустріч з учасниками масового онлайн-курсу «Англійська мова на допомогу медіаграмотності», з учнями спеціалізованої школи № 28 із поглибленим вивченням англійської мови. Перший блок у цьому курсі присвячений вступу до медіаграмотності, що дасть можливість оцінити свій рівень знань про медіаграмотність. Під час заходу учні дізналися, що таке поняття «медіаграмотність», яка різниця між традиційною і соціальною медіа, а також ознайомилися із завданнями першого тижня завдань.

       Цей курс допоможе краще зрозуміти роль засобів масової інформації в нашому житті одночасно зі збагаченням словникового запасу і отриманням мовних навичок, необхідних для аналізу того, що ви читаєте і дивитеся.

       З 26 березня 2017 року у Національній бібліотеці України для дітей у відділі документів іноземними мовами при центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» можна буде долучитися до групи учасників даного курсу і покращити свої знання з даної теми та удосконалити рівень англійської мови. Рівень курсу приблизно B1 за шкалою European Common Framework of Reference.

       Для реєстрації на МООС «Англійська мова на допомогу медіаграмотності» (і самостійно, і в групі з фасилітатором), будь ласка, зверніться за посиланням:
       https://www.coursera.org/learn/media

       Кількість слухачів у групі обмежена

       Телефон для довідок : +38(068) 055-52-35

       Мирослава Волощак.

       Долучайтеся! Чекаємо із нетерпінням.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей