Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Літературний пеленг «По колу веселі летять каруселі»

       Тиждень насичених зустрічей у відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку розпочався цікавою зустріччю із поетом, публіцистом, кіносценаристом, заслуженим журналістом України, лауреатом премії ім. Н. Забіли Аркадієм Музичуком. Літературний пеленг під однойменною назвою книжки письменника «По колу веселі летять каруселі» відкрив школярам-другокласникам чудову людину, яка, не дивлячись на свій вік, тонко відчуває та розуміє дитячу душу. Аркадій Степанович зачитував дітлахам свої вірші, казки, скоромовки, лічилки, загадував загадки. Школярі поринули в казковий світ природи, у якому діють живі істоти: звірі, птахи, комахи, які теж здатні на різні вигадки, смішні вчинки та добрі справи. Все це автор розкривав малечі за допомогою різних казкових засобів, спонукаючи своїх малих слухачів до роздумів, порівнянь та власних висновків.

       Користуючись нагодою, А. Музичук презентував свою нову книжку «Лелече новосілля», яку повністю проілюстрували учні студії образотворчого мистецтва с. Шевченкове Черкаської області, села, в якому жив Кобзар. Дякуємо Аркадію Степановичу за чудову нагоду щирого спілкування і чекаємо з нетерпінням нових зустрічей, одна із яких відбудеться зовсім скоро, а саме 25 березня на «Кораблі читання для сімейного єднання».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей