Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Зустріч із Богданом Буткевичем на «Музичній платформі: Слухай своє»

       14 березня о 14.30 на «Музичну платформу: Слухай своє» завітав незвичайний гість — Богдан Буткевич — музикант та автор-виконавець власних пісень, а ще професійний журналіст і телеведучий. І це не могло не позначитися на форматі зустрічі. Гість із перших слів порозумівся з підлітковою аудиторією, та почав спілкування, яке було доволі насиченим і відвертим. Старшокласники зацікавлено слухали, ставили багато запитань, які стосувалися як специфіки професії журналіста і телеведучого, так і музичної творчості. Були також запитання особистого характеру.

       Сподіваємося, наші читачі дослухаються порад Богдана Буткевича і вони будуть їм корисні: використовуйте свій час із користю; менше, а краще зовсім не дивіться телевізор; Інтернет – річ дуже корисна, то й використовуйте це собі на користь – постійно займайтеся саморозвитком, вкладайте в себе інформацію та знання, розвивайтеся та зростайте, у тій сфері, яку ви обрали; прислухайтеся до самих себе, щоб досягти максимального результату і не шкодувати потім, коли подорослішаєте, що гаяли час...

       Мабуть, про це дітям говорять батьки, нагадують у школі, але з вуст харизматичного успішного журналіста і талановитого музиканта це звучало якось переконливіше.

       Пісні Богдана Буткевича також сподобалися слухачам. Його творчість наповнена ліризмом, філософськими смислами, життєвими переживаннями, а його інтелектуальності та чесності можна повчитися. На завершення зустрічі глядачі сфотографувалися разом із гостем, а Богдан Буткевич запросив дітей у гості на телепередачу, яку він веде на espresso tv.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей