Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
У віршах дитячих відкриваю себе…

       Немає, напевно, в Україні дитини, котра б не знала віршів, оповідань та казок Наталі Львівни Забіли. Не випадково їй першій серед українських письменників у 1972 році була присуджена престижна премія імені Лесі Українки, якою нагороджують за видатні досягнення в літературі для дітей. Твори Наталії Забіли захоплюють цікавими пригодами, зачаровують фантазією. Та найголовніше — вони випромінюють материнську любов.

       Цього року ми відзначали 115-річчя від дня народження цієї легендарної жінки. З цієї нагоди 21 березня в читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку була проведена поетична скарбниця «У віршах дитячих відкриваю себе…». Школярі дізналися про цікаві факти із дитинства письменниці, ознайомились із сучасними та рідкісними виданнями книжок, що видавалися ще за її життя, прослухали колискові пісні, покладені на її вірші, переглянули мультфільми за мотивами казок Н.Л. Забіли.

       Зустріч була теплою і щирою, такою, якою була і сама письменниця та її творіння, що й дотепер вчать нас добру.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей