Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Загальна інформація
Режим роботи
Контакти
Структура
"Вікно в Америку"
ЗМІ про бібліотеку
Спонсори
Благодійний фонд розвитку
Державні закупівлі
Вакансії
Послуги та сервіси
Новини
Замовлення екскурсій
Бібліотечні події
Онлайн-проєкти
Читацькі об'єднання
Психологічна служба
Віртуальна довідка
Версія для слабозорих
Електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Видання бібліотек для дітей
Віртуальні книжкові виставки
Інтерактивні ресурси
Ключ
Почитайко
Т.Г. Шевченко для дітей
Бібліотека у форматі Д°
Музей книги
Творчість дітей
Пам'ятні літературні дати
Вибрані Інтернет-ресурси
Для дітей
Для дорослих
Дитячі бібліотеки в Інтернет
Це важливо знати
Читання - справа сімейна
ІнфоТека для дітей
ІнфоТека для дорослих
Інтернет-безпека для дітей
Інтернет-безпека для батьків
На допомогу бібліотекареві
Професійні новини
Бібліотеки України для дітей
Мережа бібліотек України для дітей
Національна секція IBBY
Асоціація дитячих бібліотекарів
Сторінка методиста
Проєкт "КОРДБА"
Інформаційна культура користувачів
Бібліотека + IT
Нові книги України
Книги обмінного фонду

1 квітня об 11.00 відбудеться урочисте закриття Всеукраїнського тижня дитячого читання у форматі «Конкурсу книжкової краси ІІІ тисячоліття»

       Цим святом офіційно завершується святкування Всеукраїнського тижня дитячого читання — 2018, який у головній дитячій бібліотеці відбувався у форматі «Тижня ЕКСТРІМ-читання» та книжкових викликів.

       За умовами Тижня читачі обирали для себе книжковий виклик, який мали виконати до 30 березня. Виклики від бібліотеки були трьох рівнів складності: прочитати за 14 днів дві, три або ж навіть чотири книжки!

       Книжкові виклики читачам також поставили читачам гості свята під час відкриття Тижня дитячого читання у Національній бібліотеці України для дітей: письменниця Зірка Мензатюк, редактор відділу літератури дитячого журналу країни «Барвінок» та письменниця Світлана Прудник, художник-ілюстратор Надія Міцкевич, головний редактор видавництва «Артбукс» Марія Курочкіна, українська красуня Ліка Роман, генеральний директор НБУ для дітей Алла Гордієнко.

       Окрім книжкових викликів, читачі бібліотеки під час весняних канікул відвідували різноманітні книжкові події: зустрічі з авторами, видавцями, бенефіси книг, презентації журналів, видавництв, книгомандри, майстер-класи – до 5 подій щодня для читачів різного віку, виконували цікаві завдання, знімали відеоролики про книжки. За усі ці активності отримували бонуси на персональний рахунок та змагалися за вихід у фінал Тижня ЕКСТРІМ-читання.

       Саме 1 квітня на «Конкурсі книжкової краси ІІІ тисячоліття» наші читачі вийдуть на подіум, щоб продемонструвати глядачам та журі своїх улюблених книжкових героїв нових дитячих книжок, та будуть підведені підсумки весняних читацьких змагань та визначено 10 переможців – кращих читачів Тижня, які отримають почесне звання книжкових експертів і увійдуть до складу дитячого журі міжнародної премії IBBY, а також стануть учасниками Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання».

       Свято відвідають письменники, видавці, представники Наглядової ради бібліотеки. По завершенню «Конкурсу книжкової краси ІІІ тисячоліття» на усіх гостей чекає перегляд українського художнього фільму «Трубач» та зустріч із головними героями кінокартини. Цим показом бібліотека відкриває нову програму «Кіно вихідного дня: Дивись своє».

Чекаємо вас на наше книжкове сімейне свято! Вхід вільний.
 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/3/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей