Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Територія казкового читання від Бібліоfаiry

       2 квітня до Міжнародного дня дитячої книжки в кімнаті казок з учнями однієї із київських шкіл відбулася зустріч із чарівною Бібліоfаiry. І саме сьогодні виповнилося 213 років від дня народження відомого на весь світ казкаря Ганса Крістіана Андерсена. Наші читачі помандрували Данією – найстарішим в Європі королівством, яке так і хочеться назвати казковим. У затишному містечку Оденсе з чепурненькими будиночками, величними середньовічними замками і фортецями народився і жив всесвітньовідомий казкар.

       Бібліоfаiry розповіла дітлахам, що письменник створив 156 казок, які перекладені понад 100 мовами світу. Виявляється, що герої андерсенівських казок добре відомі читачам, адже вони показали хороші знання під час казкової вікторини. Діти із великим задоволенням поринули в чарівний світ казок Андерсена, cлухаючи у виконанні Бібліоfаiry уривки казок «Принцеса на горошині», «Русалонька» та «Дюймовочка».

       Кожна казка Андерсена вчить бачити навколо себе прекрасне, сприймати і віддавати добро, радіти життю, вірити у перемогу добра над злом. Отож, Бібліоfаiry запрошує усіх читачів у цей чарівний світ!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей