Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Книжковий летсплей* «Знайомтесь, детектив Нишпорка»

       Тиждень ЕКСТРІМ-читання завершився несподіваним, але дуже корисним знайомством! Найактивніші читачі зустрілися з кумедним детективом Нишпоркою — власником і працівником агенції «Рожеві окуляри» в одній особі.

       Зазвичай, детектив має небагато роботи. Більшість мешканців будинку, де розташована детективна агенція з недовірою ставиться до дивакуватого пана Нишпорки. А якщо вже звертаються за допомогою, то детективні справи виявляються по-справжньому заплутаними та складними.

       Формат книжкового летсплея дозволив не тільки почути про пригоди детектива Нишпорки, а й спробувати самостійно розплутати кілька мудрованих злочинів.

       Так, ми познайомилися з підступним конкурентом головного героя — паном Мертвяком, зустрілися з маленькими Зюзею та Домініком, допомогли розплутати справу з розбитою вазою пані Маєвської і не тільки.

       Книжковий летсплей «Знайомтесь, детектив Нишпорка» — це інтерактивна розвага, у якій беруть участь усі учасники групи. Читаючи книгу з дітьми, розігруючи разом окремі фрагменти, учасники навчаються логічному мисленню, розвивають власну кмітливість та спостережливість.

       Долучайтеся до роботи детективної агенції «Рожеві окуляри» та беріть участь у захоплюючих книжкових пригодах!

       Час роботи агенції: щосереди 12.00-13.00 (на замовлення).

       Записати для участі клас/групу дітей віком від 7 до 11 років можна за тел.: 443-25-30 (сектор обліку) або 443-25-27 (відділ соціокультурної діяльності).

          • Більше про книжковий летсплей читайте на сторінках фахового журналу «Бібліотека у форматі Д°».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей