Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Великодня пісня скрізь лунає…

       Найбільшим і найрадіснішим святом і для дітей, і для дорослих є Великдень — час відродження в природі, оновлення та очищення людських душ. Як святкують це величне свято в Україні та в інших країнах світу, як готуються до нього, легенди та традиції Великодня — про все це дізналися 6 квітня в читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку учні 1 класу однієї з київських шкіл під час літературного нон-стопу «Великодня пісня скрізь лунає…».

      Бібліотекар звернула увагу присутніх на книжкову виставку «Зі святом Великодня!», зачитала діткам цікаві вірші про свято, про писанки, а ще запропонувала пограти у гру «Збери великодній кошик», під час якої читачі проявили свою уяву і знання, які здобули під час заходу.

       А про таїнство написання писанки, про її символіку, про традиції розписування яєць діти дізналися під час проведення майстер-класу з виготовлення паперових великодніх яєць.

       На завершення заходу діти переглянули мультфільм «Грицеві писанки».

       Великодній тиждень триває… Вітаємо всіх зі святом та запрошуємо до нашої бібліотеки, де ви знайдете багато літературних творів, з яких дізнаєтеся про легенди, розповіді про Великдень і про мальовниче написання писанки.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей