Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Від здоров’я дитини залежить майбутнє України

        11 квітня в читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку для учнів 2 класу однієї з київських шкіл відбулася літературно-оздоровча година «Від здоров’я дитини залежить майбутнє України».

       Бібліотекар ознайомила читачів з основними складовими здорового способу життя, донесла їм, що здоровою може бути лише та людина, яка слідкує за своїм здоров’ям, дотримується правил особистої гігієни і не має шкідливих звичок. Діти слухали цікаві факти, вислови відомих лікарів, приказки та прислів’я про здоров’я, а також ділилися думками, як правильно спланувати свій розпорядок дня, чи потрібно займатися спортом, загартовуватися. А ще із задоволенням переглянули мультфільм, виконали завдання на інтерактивній дошці, повідгадували загадки. По завершенню заходу діти познайомилися з літературою книжкової виставки «Спорт — здоров’я! Спорт – наш друг».

       Свято світового значення — Всесвітній день здоров’я — людство обрало саме для того, щоб зайвий раз нагадати собі про важливість здоров’я для нашого повноцінного життя.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей