Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Нехай Земля квітує всюди

          Цікавою та насиченою була сьогодні екскурсія бібліотекою для дошкільнят одного із київських ЗДО. Під час перегляду лялькової вистави «Лисичка йде до бібліотеки» в актовому залі маленькі відвідувачі познайомилися з правилами поводження в бібліотеці. У відділі мистецтв послухали музичні твори та відгадали мелодії з улюблених мультфільмів, підспівуючи героям. Бібліотекарі відділу документів іноземними мовами познайомили малят з іншомовними книгами у форматі 3D та продемонстрували театралізовану виставу про пригоди шкарпеток.

       А у відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку дітлахів познайомили з новинками художньої літератури, показали книжки, в яких оживають малюнки і разом із бібліотекарями малеча вирушила у екологічну мандрівку нашою планетою «Нехай Земля квітує всюди», під час якої вони познайомилися з таким поняттям, як «екологія», яке буває забруднення та чому вирубка дерев шкодить нашій планеті. Переглянувши відеопрезентацію «Знищиш природу – знищиш себе!», діти зрозуміли, що кожна людина повинна робити свій внесок, захищаючи нашу Землю, адже вона в небезпеці. Також діти вирішували, які заходи допоможуть зберегти нашу планету і закріпили отримані знання під час гри «Добре – погано».

       Ми, українці, маємо пишатися тим, що доля подарувала нам чарівну й неповторну красу природи. Тож давайте збережемо це диво для майбутніх поколінь!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей