Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
1 червня стрибаємо у Бібліотечне літо

          Традиційно у Міжнародний день захисту дітей Національна бібліотека України для дітей влаштовує свято, яким дає старт щорічній програмі літніх читань «Книжкові ігри» та презентує найцікавіші події і програми бібліотечного літа.

          Цьогорічний незвичайний формат свята 1 червня – «книжковий джампінг» – пропонує читачам стати учасниками інтерактивного масового тренування, щоб якнайкраще підготуватися до активних та атмосферних літніх пригод із бібліотекою. Театралізовані тренування проводитиме двоє бібліотекарів – ведучих свята, які є майстрами з книжкового джампінгу.

          Свято розпочнеться об 11.00 на майданчику перед бібліотекою. Захід розрахований на дітей молодшого та середнього шкільного віку. Святкова програма включає в себе змагання класів зі спортивних кричалок та майстер-клас зі «стрибків у книги» під акомпанемент атмосферної пісні «Jumping Book».

          Під час урочистого відкриття організатори Всеукраїнського конкурсу проектів «Мої права — моє життя» розкажуть читачам про умови конкурсу та запросять їх до участі.

          1 червня буде відкрита реєстрація учасників «Книжкових ігор», а читачі які отримають перші 10 посвідчень, одразу зможуть «стрибнути» на ІІ читацький рівень, що буде засвідчено у їхніх посвідченнях учасників.

          По завершенні урочистого відкриття «Книжкових ігор — 2018» та підготовчого курсу з книжкового джампінгу на майданчику перед бібліотекою, учасники заходу завітають до відділів обслуговування бібліотеки, де докладніше дізнаються про умови атмосферних літніх читань та змагальну програму «Книжкових ігор — 2018», яка розпочнеться 4 червня.

          Бібліотекарі також підготували для читачів цікаві книжки та книжкові розваги:

  • книжковий летсплей;
  • книжкові мандри;
  • майстер-класи;
  • вікторини;
  • цікаві анонси літніх тематичних тижнів.

          Для читачів дошкільного віку відкриється «Літня схованка» – простір з розвиваючими іграми та розвагами, який буде працювати влітку.

          Свято триватиме 1 годину.

          Приєднуйся! Реєструйся у «Книжкові ігри-2018» та отримай бонус і солодкий приз!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей