Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Кращі обирають кращих

          18 липня 2018 року «дитяче» журі – найкращі читачі Національної бібліотеки України для дітей, абсолютні чемпіони багатьох читацьких конкурсів 2017-2018р.р. обирали відкритим голосуванням найкращого дитячого письменника та художника-ілюстратора дитячих книг для подання їх від Національної секції IBBY на нагородження премією Ганса Крістіана Андерсена.

          Ця премія надається авторам та ілюстраторам дитячих книг, які роблять значний внесок у розвиток дитячої літератури, а герої їхніх творів знаходять відгуки у серцях дітей незалежно від країни проживання.

          Нелегкою була робота у наших юних членів журі. Дуже непросто визначити з поміж значної кількості улюблених письменників і художників-ілюстраторів найкращих, адже у кожної дитини свої уподобання. Але на таку високу нагороду потрібно обрати найкращих, найдостойніших.

          У суперечці народжується істина. Сперечалися, відстоювали свою точку зору, переконували один одного, наводили свої аргументи і нарешті визначили гідного дитячого автора та художника-ілюстратора.

          Протокол засідання з результатами голосування передано до Національної секції IBBY для остаточного визначення переможців найпрестижнішої Міжнародної премії у галузі дитячої літератури.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей