Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Умови участі у фестивалі патріотичної пісні

          Ти талановитий та вправно володієш своїм голосом? Сміливо подавай заявку на участь у фестивалі патріотичної пісні.

  • Обери пісню, яка підходить до тематики свята Дня захисника України, Дня Українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці (при необхідності ми тобі в цьому допоможемо) або звернись за допомогою до свого вчителя музики чи вокалу, підготуйся до виступу.
  • До участі у фестивалі приймаються заявки від дітей шкільного віку, які вміють співати.
  • Участь можуть брати як сольні виконавці, так і колективи.
  • Максимальна тривалість одного номеру не має перевищувати 5 хвилин.

          Найкращі номери будуть завантажені на сторінку YouTube Національної бібліотеки України для дітей, а виконавці відзначені подяками та грамотами.

          Кількість учасників обмежена!

          Звертайтеся у відділ соціокультурної діяльності бібліотеки до керівника проекту «Музична платформа: Слухай своє» Грабовського Євгена Юрійовича (тел. 096-780-68-79) або надішліть заявку електронною поштою rock-hard86@ukr.net із позначкою «Участь у фестивалі патріотичної пісні».

          Заявки на участь у фестивалі патріотичної пісні приймаються до 5 жовтня включно. У заявці обов’язково вказати номер школи, класу та вік учасника(ів), кількість тих, хто буде виступати; обрану композицію для виконання; автора слів та музики пісні; загальну тривалість номеру; ім’я та прізвище вчителя з вокалу (якщо є); побажання щодо технічного оснащення; контактні дані.

          Фестиваль патріотичної пісні буде проведено 12 жовтня 2018 року об 11 годині на сцені Національної бібліотеки України для дітей із запрошенням глядачів. Кращі виконавці матимуть шанс виступити у майбутньому на «Музичній платформі: Слухай своє» із сольним концертом або ж «на розігріві» у зіркових гостей!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей