Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Людина починається з добра

          В.О. Сухомлинський – великий учитель. У його палкому серці жила велика доброта та любов до всього світу. Він не лише навчав, а й прищеплював кожній дитині найкращі людські якості, виховував чуйність, людяність, патріотизм, любов до людей і рідної землі.

          2 листопада у читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку відбулась година милосердя «Людина починається з добра», присвячена 100-річчю від дня народження В. Сухомлинського. Бібліотекарі підготували відеопрезентацію про життєвий шлях та творчість видатного педагога, адже його повчальні твори для молоді та дітей є актуальними й сьогодні. Учасниками заходу були учні 2-го класу однієї зі шкіл Київської області. Надовго у пам’яті дітей залишиться перегляд лялькової вистави «Загублена книжка». Бібліотекарі зуміли донести до глядачів головну ідею – бути охайними, добрими, не залишати друзів у біді, а найголовніше — вирости порядною людиною.

          З гарним настроєм і позитивними враженнями діти переглянули книжкову виставку, на якій були представлені збірки творів Василя Сухомлинського – мудрого учителя на всі покоління.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей