Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Як маленька Шишка навчила важливим речам.
Презентація книжки «Міські пригоди Лісової Шишки»

          Сьогодні наші читачі поринули у казкові пригоди разом із маленькою Лісовою Шишкою, яка потрапила до бібліотеки просто з книжки письменниці Тетяни Горицвіт «Міські пригоди Лісової Шишки». Щоб оживити казку, глядачі в залі разом промовили чарівні слова: «Будь ласка, хай живою стане казка!» і раптом опинилися на лісовій галявині, де Шишка зустрілася зі своєю новою подружкою – дівчинкою з міста.

          Але казковий дощик, який акторам допомогли створити глядачі в залі, розлучив Лісову Шишку з дівчинкою. І Шишка вирушає в небезпечні мандри у місто, щоб знайти свою нову товаришку, з якою так весело гратися.

          Під час вистави-презентації маленькі глядачі розказали про свої корисні екологічні звички, пограли у гру «Павутинка» і зрозуміли, що і жабка, і кущик, і дерево, і водичка – всі сплутані павутинкою. І якщо зникне якась одна ланка – зникне і вся павутинка!

          Автор книжки Тетяна Горицвіт розказала дітям чарівну історію про свою зустріч із Лісовою Шишкою, яка допомогла їй написати цю книжку про пригоди невгамовної Шишки, а головний редактор видавництва «Авіаз» подарував бібліотеці 9 примірників цієї історії, щоб усі читачі змогли дізнатися, чим завершилися пригоди Лісової Шишки у місті, як вона потрапила на сміттєзвалище, як змогла вибратися звідти.

          А, можливо, після прочитання книжки у наших читачів з’являться корисні екологічні звички, які здатні допомогти своєму місту, найближчому лісові, і врешті-решт – цілій планеті Земля. Ми впевнені, що так і буде, тому що по завершенні презентації діти забажали сфотографуватися з автором книги та великими і маленькими акторами, які брали участь у виставі.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей