Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Ліка Роман презентувала книгу «Дивовижне життя»
у Національній бібліотеці України для дітей

          28 листопада до Національної бібліотеки України для дітей завітала «Міс Україна - 2007» Ліка Роман з презентацією автобіографічної книги «Дивовижне життя».

          Сумніви, спроби, хвилювання, віра супроводжували автора під час написання книги, адже Ліка не письменниця – це її перший досвід. Проте книга народилася та вийшла у світ. Авторка сподівається, що її витвір позитивно впливатиме на покоління молодих людей, яким необхідно на когось рівнятися, мати певні моральні орієнтири та зразки для наслідування.

          У щирому і відвертому спілкуванні з підлітками гостя ділилася деталями найвідвертіших історій свого життя, відповідала на запитання глядачів, які іноді були доволі непростими, та подарувала бібліотеці два примірники своєї книги - https://www.facebook.com/LikaRoman/?epa=SEARCH_BOX

          Хоча у книзі описано суто дівочу історію, у житті Ліка керується принципами та стандартами, якими можуть керуватися й хлопчики, адже закони совісті, моралі, людяності та любові однакові для всіх.

          Півтори години діти, затамувавши подих, слухали мотиваційні та надихаючі промови від Ліки Роман, задавали запитання та, навіть, грали у гру «радість» за відомим мультфільмом «Поліанна».

          Юні читачі не хотіли прощатися з авторкою, робили багато селфі, обіцяли прочитати її книгу та поділитися своїми враженнями з друзями, адже відтепер книга «Дивовижне життя» Ліки Роман є у Національній бібліотеці України для дітей.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей