Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Читання з Джудіт Хелстід

          17 грудня до Центру Вікно в Америку для майбутніх лідерів, який знаходиться в Національній бібліотеці України для дітей, завітала пані Джудіт Хелстід. Уже другий раз користувачі нашого Центру мають чудову можливість поспілкуватися та прочитати цікаву історію з Джудіт.

          А ще приємніше почути наживо англійську від носія мови. Нагадаємо, що пані Джудіт уже багато років викладає англійську мову дітям. Сьогодні для учасників нашого заходу Джудіт прочитала казку «Samson in the snow» («Самсон на снігу»), авторства Philip C. Stead.

          Це історія про те, як мамонт Самсон шукав собі друга і врешті-решт він знайшов аж двох друзів: мишку і пташку. Вони почали товаришувати і вже не почувалися самотніми.

          Після читання користувачі нашого Центру запитували пані Джудіт про життя в США та в Україні, її улюблену дитячу книгу. Зустріч була цікавою та напрочуд веселою, адже діти з радістю зустріли свого друга. Висловлюємо щиру подяку пані Джудіт Хелстід за подаровану книгу «Samson in the snow» («Самсон на снігу») і надзвичайно теплу зустріч.

          Нам дуже приємно зустрічатися з друзями нашого Центру, а ще отримувати подарунки напередодні Новорічних свят.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей