Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Мама Time

          Програма створена в першу чергу для матусь наших маленьких читачів. Коротко зміст і мету зустрічей можна визначити так: «Щаслива мама – щаслива родина!». Заходи програми відбуваються окремо для матусь та окремо для дітей у двох різних локаціях.

     1. Локація «МАMA Time» – це спілкування на теми вікових особливостей виховання та розвитку дитини, їхнього емоційного розвитку, взаємовідносин у родині, сімейної психології та ін. Будуть розглядатися важливі для молодих мам питання: таймменеджмент для мами, як знаходити час для відпочинку та чому мамам обов’язково потрібно відпочивати. Книжкові поради – обов’язкова складова програми. Зустрічі включатимуть теорію та психологічні практики – майстер-класи, тренінги з використанням мандалотерапії, медитації та ін.

      2. Локація «ДИТЯЧИЙ ЧАС» – це читання, ігри, спілкування, розвиваючі заняття, майстер-класи, рухливі забавки, лялькові вистави.

          Заходи програми відбуваються один раз на місяць за попереднім записом.

Заняття проводить психологиня Цибульська Лада Володимирівна, тел.: +38(093)9790200

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей