Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Бібліомандри на «Кораблі читання…»

          Відбулася перша в цьому році бібліомандрівка на «Кораблі читання для сімейного єднання». На захід у читальний зал відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку завітали маленькі читачі та їх батьки, які не злякалися снігових заметів. Було досить гамірно!



           Присутніх ознайомили з новими книжковими надходженнями бібліотеки – дитячою літературою та виданнями для дорослих з питань виховання та психології дитини. Далі з батьками і малечею працювали паралельно. У той час, коли у Кімнаті казок відбувались читання та ігри для діток, автор та ілюстратор Ксенія Чубатенко, яка, до речі, завітала до нас із сім’єю, розповідала батькам про історію створення своєї унікальної книжки-секрету «Чарівні листи від домовичка Бумсика». Хоча це і перша письменницька спроба Ксенії, та гостей вона дуже вразила своєю неординарністю. Книга оформлена у вигляді листів, які батьки відправляють своїм дітям від імені казкового домовичка. В ній зібрано найпоширеніші теми, з якими дитина стикається щодня. Це не навчальна методика, а практичний досвід багатьох мам.



           Насамкінець малеча та батьки отримали сюрприз від бібліотекарів відділу – лялькову виставу «Загублена книжка», яку вони разом переглянули із великим задоволенням.

           Подорожі триватимуть! Слідкуйте за анонсами!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей