Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Учасниця дитячого Євробачення – 2018 у головній дитячій бібліотеці країни

     

       21 лютого до головної дитячої бібліотеки України на відкриття нового сезону проекту «Музична платформа: слухай своє» завітала Дарина Красновецька – українська співачка, представниця України на «Дитячому Євробаченні-2018», учасниця проекту «Голос. Діти» (4 сезон) на телеканалі «1+1» та двічі переможниця у дитячому фестивалі «Чорноморські ігри» (2017, 2018 роки).

       Одинадцятирічна дівчинка швидко знайшла спільну мову із слухачами, які завітали на захід. Діти ставили багато запитань талановитій співачці, бо мали змогу поспілкувалася з ровесницею, яка досягла чималих вершин і не зупиняється на цьому.

       Юна виконавиця потішила слухачів однією з своїх авторських пісень «Say Love», яка лунала на конкурсі Євробачення-2018 та не менш відомою піснею Джамали «1944».

       Активні опитувачі отримали від Дарини призи у вигляді значків Євробачення з її зображенням. Сфотографуватися та одержати плакат з автографом змогли всі охочі. Таким чином учасники заходу були мотивовані на майбутнє проявляти більш активну позицію у житті та досягненні поставлених цілей.

       Одразу після плідного спілкування Дарина поспішала на студію для запису своєї нової пісні.

       Керівник, організатор та ведучий проекту «Музична платформа: слухай своє» Євген Грабовський. моб. 0967806879

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей