Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Загальна інформація
Режим роботи
Контакти
Структура
"Вікно в Америку"
ЗМІ про бібліотеку
Спонсори
Благодійний фонд розвитку
Державні закупівлі
Вакансії
Послуги та сервіси
Новини
Замовлення екскурсій
Бібліотечні події
Онлайн-проєкти
Читацькі об'єднання
Психологічна служба
Віртуальна довідка
Версія для слабозорих
Електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Видання бібліотек для дітей
Віртуальні книжкові виставки
Інтерактивні ресурси
Ключ
Почитайко
Т.Г. Шевченко для дітей
Бібліотека у форматі Д°
Музей книги
Творчість дітей
Пам'ятні літературні дати
Вибрані Інтернет-ресурси
Для дітей
Для дорослих
Дитячі бібліотеки в Інтернет
Це важливо знати
Читання - справа сімейна
ІнфоТека для дітей
ІнфоТека для дорослих
Інтернет-безпека для дітей
Інтернет-безпека для батьків
На допомогу бібліотекареві
Професійні новини
Бібліотеки України для дітей
Мережа бібліотек України для дітей
Національна секція IBBY
Асоціація дитячих бібліотекарів
Сторінка методиста
Проєкт "КОРДБА"
Інформаційна культура користувачів
Бібліотека + IT
Нові книги України
Книги обмінного фонду

Передвиборча книжково-читацька кампанія завершилася!..

       Протягом тижня у відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку тривали цікаві зустрічі із книжковими кандидатами.

       Діти радо зустріли Сергія Товстенка та головного героя його веселої пінгвінячої повісті «Пташка Пін на прізвисько Гвін», послухали неймовірні історії про неабияких вигадників й добрих розбишак — пінгвіна та його друга тюленя Тюкала. Пін зачитав історію про те, як майстрував бабусі окуляри. Насамкінець всі спробували ходити, бігати й танцювати по-пінгвінячому.

        Маленькі читачі із нетерпінням чекали на четверту частину пригод робота Мікробота від Олега Чаклуна. Цього разу вони поринули в карколомні мандрівки в часі: від дня створення Робопланети до кількох митей перед тим, як вона має загинути. В новій книжці надсучасні технології, суперможливості органічно поєднуються з живими традиціями доброї казки. Серед слухачів book-фентезі «Мікробот і той, кого нема» є справжні фанати!

        Літературний релакс від Івана Андрусяка «Третій сніг» пройшов весело, цікаво і навіть театрально, адже, прослухавши розповідь бібліотекаря про одвічні теми боротьби добра і зла та про те, як не стати вовком у зграї хижаків, дітлахи мали змогу проявити свої акторські здібності. Деякі цікаві моменти із книжки вони зуміли артистично розіграти. Відбувся батл між дітьми та дорослими на кращу акторську гру, в результаті якого перемогу отримали наймолодші.

        Казковий сторітеллінг «Добрі пригоди зі «Шпалереоном» за книгою Олени Колінько заінтригував юних читачів. Всім цікаво було дізнатися значення чудернацького слова! Шпалереон – це світ, який існує за шпалерами, з власними законами та незвичайними мешканцями. Він у небезпеці! Рятувати його доводиться школярам. Гості заходу прочитали про відважних дітей, на яких чекає безліч пригод та перешкод. А ще намалювали на справжніх шпалерах свої фантастичні історії, якими із задоволенням поділилися з усіма присутніми.

        У далекому космосі безліч небезпек. Тут відчаїться й досвідчений космонавт, а що вже казати про десятирічного Тараса, який загубився в нескінченних просторах Всесвіту… Про це та про багато інших цікавих пригод дізнались юні читачі під час бук-слему «Пригоди Тараса в далекому космосі» від Галини Манів. Також на них чекали космічні вікторини, загадки та кросворди.

        Знайомство з книжковими кандидатами відбулося! Щиро сподіваємося, що фантастично-неймовірні пригоди припали до душі всім, хто під час весняних канікул мандрував разом з нами книжковими світами.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/3/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей