Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Літературний батл «Бути чи не бути»

Змагатися завжди приємно, особливо коли мова йде про дружні змагання та перемогу в першу чергу над собою. Саме в такому форматі проходив Літературний батл «Бути чи не бути» з нагоди 455-річниці від дня народження видатного англійського письменника Вільяма Шекспіра.

У батлі взяли участь команди театру-студії «Вподобайка» Національної бібліотеки України для дітей та учні школи №175 імені Марченка. Довільними учасниками стали також гості заходу – учні 8-их класів гімназії №172 та батьки, які прийшли підтримати своїх дітей. Команди проходили випробування виконуючи низку завдань: інсценізація уривків за найвідомішими творами В. Шекспіра «Гамлет» і «Ромео та Джульєтта», власна інтерпретація продовження відомих крилатих висловів з творів драматурга. Також учасники змагалися в ерудиції – на знання важливих подій творчого та життєвого шляху Шекспіра, назв написаних ним творів. Спробували без підготовки декламувати сонети майстра, знаходячи відгук у вибагливої публіки у вигляді оплесків та овацій.

Як виявилося дружні змагання не мають переможених, тільки переможців. Кожна з команд була прекрасно підготовлена, давала відповіді практично на всі запитання та максимально реалізувалася у кожному із завдань, які поставив перед ними ведучий Євген Грабовський. Та більше симпатій у якості овацій від залу отримала наймолодша команда театру-студії «Вподобайка». Безпосередні та оригінальні, вони творчо підійшли до кожного завдання і дали не просто правильні відповіді, а й викликали посмішки у глядачів.

Уривок з п’єси В.Шекспіра «Гамлет» у виконанні юних читачів-акторів.

Уривок з п’єси В.Шекспіра «Гамлет» у виконанні юних читачів-акторів:

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей