Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Виставка творчих робіт

       З 14 травня 2019 року розпочинає роботу Всеукраїнська виставка творчих робіт вихованців шкіл-інтернатів «Діти – діячі мистецтв». Уперше така виставка експонувалася у 2018 році.

       Познайомитися з роботами дітей можна буде з 14 до 29 травня 2019 року у приміщенні Верховної ради України, а з 30 травня до 14 червня – у Національній бібліотеці України для дітей. Організаторами виступають Національна бібліотека України для дітей та ГО «АртМіст». Роботи представили понад 50 дітей з м. Києва та Харківської області. У виставці беруть участь вихованці спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 4 для дітей із вадами зору (м. Київ), спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 16 для дітей із вадами розумового розвитку (м. Київ), санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів № 21 (м. Київ), спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 5 ім. Я.П. Батюка (м. Київ), спеціальної школи-інтернату № 15 для дітей з наслідками поліомієліту та церебральними паралічами (м. Київ) та Люботинської спеціалізованої школи-інтернату «Дивосвіт» (Харківська обл.).

       На презентації будуть присутні вихованці шкіл-інтернатів – автори робіт, громадські та політичні діячі.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей