Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«Ми – українці, ми – європейці». Євроквест: бібліотечний формат

       В Україні у травні відзначається День Європи. З цієї нагоди 13 травня у Національну бібліотеку України для дітей завітали кадети ліцею-інтернату № 23 «Кадетський корпус», які взяли участь у Євроквесті. Мета заходу — розширення дитячих знань про Україну та країни Європи загалом (їхня історія, географія, культура, наука тощо). Важливим для дітей було удосконалення навичок швидкого знаходження інформації у книжках, а також пошуку країн на карті. Хлопці-кадети із захопленням взялися за проходження завдань, хоча квест виявився не таким легким, як вони очікували. Адже література, в якій вони мали знайти необхідну інформацію, була не лише українською, але й англійською мовами.

       Пройшовши всі станції та знайшовши в книжках відповіді на усі питання, кадети отримали не лише задоволення від пригод, а ще й познайомилися з бібліотекою загалом. Після закінчення Євроквесту діти мали велике бажання залишитись у бібліотеці задля ознайомлення з новими книжками та розширення власних знань про країни Європейського союзу.

       Захід проходив у рамках роботи проекту «Пункт європейської інформації».

       Ідея проекту була придбана на Міжрегіональному ярмарку бібліотечних інновацій «БібліоКре@тив».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей