Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Відкриття науково-практичного семінару «Соціальні функції бібліотеки для дітей в культурному просторі громад»

       Гостинний Гадяч привітав учасників науково-практичного семінару «Соціальні функції бібліотеки для дітей в культурному просторі громад», який розпочав свою роботу 15 травня.

       На семінарі обговорюватимуться стратегічні питання діяльності спеціалізованих бібліотек для дітей в умовах адміністративно-територіальної реформи; впровадження сучасних бібліотечних послуг для якісного обслуговування читачів-дітей в умовах децентралізації; підвищення громадського інтересу до бібліотеки як центру інноваційного розвитку громади; забезпечення координації органів місцевого самоврядування, дитячих видавництв, письменників, бібліотек для дітей, громадських організацій у сфері підтримки дитячого читання.

       На урочистому відкритті заходу учасників привітали голова Гадяцької районної державної адміністрації Олексій Матюшенко, генеральний директор Директорату державної мовної політики Міністерства культури України Лариса Нікіфоренко, директор Департаменту культури і туризму Полтавської облдержадміністрації Валентина Вождаєнко та начальник відділу культури Гадяцької районної державної адміністрації Лариса Труш.

       У подальшій програмі інтерактив «Письменник + видавництво + бібліотека + громада»; презентації творів друку та видавничих проектів провідних видавництв України; професійний брифінг «Спеціалізовані бібліотеки для дітей та громада у пошуках співіснування: погляд у майбутнє»; автограф-сесія з дитячими письменниками у школах м. Гадяча; проведення робочих зустрічей видавців, письменників, бібліотечних фахівців з громадськістю населених пунктів Гадяцької ОТГ.

       Бажаємо учасникам науково-практичного семінару плідної роботи!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей