Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Фестиваль мистецтв «Переможені Любов’ю» дарує свято

       Не «Голос країни» та не «X-фактор», не конкурс, і тим паче, не змагання, а фестиваль мистецтв «Переможені Любов’ю» від проекту «Музична платформа: слухай своє» пройшов 15 травня у Національній бібліотеці України для дітей за участю талановитих співаків, танцюристів та інструменталістів як професіоналів, так і аматорів.

       Вже вдруге збираються талановиті діти на сцені головної бібліотеки України для дітей у такому форматі. Перший фестиваль пройшов восени 2018 року з нагоди Дня захисника Вітчизни – учасники виступали у жанрах вокального мистецтва.

       Ніяких членів журі, жодних балів та жодного шансу програти чи не потрапити у наступний етап відбору. До 5 травня включно учасники подавали заявки і отримували дозвіл на виступ.

       Спеціальними гостями фестивалю стали вихованці школи мистецтв ім. Левка Ревуцького № 5, які виконали інструментальні композиції на фортепіано такі, як: «Вальс» Майкапара, «За метеликом» Косенка, «Мелодія» Рубінштейна, «Українська народна пісня» Щуровського та інші. Також у жанрі інструментального мистецтва виступила учениця Дитячої інженерної академії Тетяна Сєдих, яка виконала на флейті «Сонет № 2» Марчелло.

       Вокальне мистецтво представляли Єлизавета Овєчкіна піснею Лесі Горової «Всі ми потрібні», Сокур Артем піснею на слова Дмитра Павличка «Два кольори», Бондаренко Маргарита піснею В.Кутняка «Діти України» та інші.

       Патріотичною родзинкою фестивалю стала пісня «Десь по світу» у виконанні Марії Третяк, а зірковими учасниками – тріо «Три S» – Катерина Скрипка, Ольга та Юлія Статнікови, які виконали пісні «Мама», «Лелеча доля» та «Повертайся живим».

       Сучасний танок Contemporary dance у жанрі танцювального мистецтва представила зовсім юна учасниця фестивалю Надія Кучіна – акторка бібліотечного театру-студії «Вподобайка».

       Фестиваль мистецтв «Переможені Любов’ю», присвячений весні, любові, матері та Україні, пройшов напрочуд успішно. Кожного учасника глядачі підтримували гучними аплодисментами. Всі артисти отримали подяки та дипломи фестивалю від Генерального директора Національної бібліотеки України для дітей Гордієнко Алли Іванівни.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей