Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Випускники науково-пізнавального гуртка «Robotics»

       У Національній бібліотеці України для дітей активно продовжує працювати науково-пізнавальний гурток «Robotics». Кваліфіковані тренери допомагають юним користувачам бібліотеки долучатися до світу науки та інновацій за допомогою конструктора LEGO у рамках міжнародної програми FIRST LEGO League Junior.

       Заняття відбуваються в ігровій формі двічі на тиждень. Всі учасники об’єднання мають змогу проявити креативність і творчість у конструюванні моделей-роботів. Діти працюють по 6-8 чоловік. Кожна команда досліджує тему Сезону («Місія: Місяць» — тема сезону 2018-2019 рр.), програмує та конструює LEGO-модель.

       Вітаємо випускників команд «Brawl Stars» та «Star Vocket», які впродовж курсу навчилися програмуванню та моделюванню за допомогою LEGO Education WeDo, набули базових навичок технічного конструювання та здобули нові знання з робототехніки. Під час віртуальної космічної подорожі на Місяць діти дослідили проблеми води, енергії та повітря на поверхні природного супутника Землі. Наприкінці курсу побудували свої космічні бази та намалювали постер, в якому розповіли про їхню неймовірну подорож.

       П’ять команд вже отримали базові знання з робототехніки. Та ми на цьому не спиняємося – гурток працюватиме влітку, а на початку навчального року команди отримають завдання, присвячене певній актуальній світовій науково-технологічній проблемі.

       Заявки на участь дітей у наступному сезоні надсилайте на електронну скриньку legonbu2019@ukr.net. У листі вказуйте: ім’я, прізвище, вік дитини, номер школи, контактні дані батьків.

       Нагадуємо, що користувачі бібліотеки беруть участь у програмі FIRST LEGO LeagueJunior сезону 2018-2019 «МІСІЯ: МІСЯЦЬ» за підтримки благодійної організації «Міжнародна організація «Інноваційні освітні технології» ГО «Інноваційні освітні технології».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей