Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Презентація книги Олени Пчілки «Український дитячий театр»

         У дружньому колі читачів Національної бібліотеки України для дітей 19 липня відбулася презентація книги Олени Пчілки «Український дитячий театр». До збірки увійшли дванадцять дитячих п’єс, вісім з яких опубліковані вперше. Ці п’єси Олена Пчілка натхненно писала на схилі літ. Вони є витвором таланту письменниці, матері, патріотки, яка вкладала в них найзаповітніше.

       Юні актори Народного театру-студії «Мрія» підготували до показу уривки з п’єс «Кобзареві діти» та «Мир-Миром». Але вирішили продовжити знайомство читачів з цією книгою восени на огляді-конкурсі театральних мініатюр, який проводить бібліотека до Дня української писемності та мови.

       «…Шанувати своє рідне…», «… зживатися зі своїм рідним…», «…добре знати свою народну мову, пісню…» – ці вислови Олени Пчілки формулюють домінанту її творчості, педагогіки, громадської та наукової діяльності і, найвищою мірою, її дитячої драматургії.

       Радимо читачам, шкільним колективам, яких цікавить театральне мистецтво звернутися до книги «Український дитячий театр».

       Театралізовані уривки з п’єс «Кобзареві діти» та «Мир-Миром» можна переглянути тут.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей