Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Зіркове літо читачів бібліотеки

         У липні усім відвідувачам нашої бібліотеки запропонували стати КІНОЗІРКАМИ! Звісно, не у прямому сенсі, а зірками бібліотечного відео. Організатори літньої кіностудії «Я - ЗІРКА! ВлогТВ» обіцяли за одне заняття знімати один відеоролик, а за тиждень змонтувати фільм та опублікувати його на youtube. Ці зобов’язання повністю ВИКОНАНО!

       Зірками першого відео «Жива книжка» за однойменною роботою французького художника Ерве Тюлле стали усі бажаючі незалежно від віку читачів. Перший фільм був без слів, але у ньому багато емоцій, кольорів, руху. Та спочатку було читання. Адже книжка інтерактивна! У захваті були усі, і навіть татусі й мами, які привели маленьких читачів на знімальний майданчик у літньому дворику.

       На другій зустрічі кіностудії завдання ускладнилося, та від цього стало лише цікавішим та більш зірковим. Потрібно було підготувати коротку яскраву та оригінальну рекламу своєї улюбленої «котячої» книжки і знятися в епізоді загального фільму «КОТОворот книжок або КНИГОворот котів». Читачі та творці фільму блискуче впоралися з цим завданням, та ще й порекламували книжкову виставку «Котики-муркотики» на другому поверсі бібліотеки.

       Для третьої зустрічі читачам запропонували створити індивідуальні сценарії для короткого відеоролику з рекламою улюбленої книги або ж рекламою бібліотеки, її певних відділів чи проектів. Результати дивіться:

Тільки ти можеш врятувати людство


Ларс.LOL.

       Найскладнішим виявився останній проект кіностудії «Легенди і міфи НБУ для дітей: ХХ-файли». Це ігровий сценарій містично-гумористичного фільму, де головну роль грає таємний агент, який розповідає дітям легенди, пов’язані з історією створення бібліотеки. Звісно, легенди вигадані, у створенні деяких легенд взяли участь читачі. Відео ще в роботі.

       Одна з легенд – про бібліотечний Дуб – лягла в основу авторського сценарію за яким буде створене окреме відео.

       Переглянути результат роботи літньої кіностудії та інші випуски читацьких відео можна на youtube-каналі бібліотеки у плейлисті  «Влог читацький»

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей