Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Астрономічна лабораторія PRO-космос

         Увага! Увага! На дворі серпень, а бібліотечне літо у самому розпалі! Зустрічайте нову астрономічну лабораторію «PRO-космос» у відділі документів іноземними мовами щовівторка о 12:00!

         Піднімаючи очі у нічне небо, що ми бачимо? Безкрайній простір зірок, які складаються у неймовірні фігури та форми, і які тільки може намалювати наша уява. Але що ж це за зірки? Чи має небо початок та кінець? І що знаходиться там, у нескінченній безодні нічного неба? У кожного з нас хоч раз виникали такі запитання…

       06 серпня 2019 року у Національній бібліотеці України для дітей відбулося відкриття астрономічної лабораторії «PRO-космос», де читачі – маленькі дослідники безкрайніх просторів нічного неба – дізнавалися цікаві факти про Сонячну систему. Наприклад, що у Юпітера існує аж 79 супутників, а вулкан на Марсі ледь не більший за американський штат Аризона; довідалися, яку планету називають ранковою та вечірньою зорею на небі, а також із задоволенням взяли участь у космічній вікторині, де виявили неабиякі знання з астрономії!

       Але це ще не все… Після освоєння теоретичної бази та озброєння фарбами і пензлями наші космічні дослідники вирушили до Літературного дворика і дружньою командою взялися за створення макету нашої Сонячної системи! Його розробка триватиме до кінця серпня, а отже веселощів, натхнення та позитиву вистачить на усіх! Долучайтеся до команди астролюбителів, адже ви зможете дізнаватися цікаві факти про Всесвіт, а також вивчити багато нових слів англійською мовою!

       Наша астрономічна лабораторія працює у відділі документів іноземними мовами щовівторка о 12:00.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей