Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Загальна інформація
Режим роботи
Контакти
Структура
"Вікно в Америку"
ЗМІ про бібліотеку
Спонсори
Благодійний фонд розвитку
Державні закупівлі
Вакансії
Послуги та сервіси
Новини
Замовлення екскурсій
Бібліотечні події
Онлайн-проєкти
Читацькі об'єднання
Психологічна служба
Віртуальна довідка
Версія для слабозорих
Електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Видання бібліотек для дітей
Віртуальні книжкові виставки
Інтерактивні ресурси
Ключ
Почитайко
Т.Г. Шевченко для дітей
Бібліотека у форматі Д°
Музей книги
Творчість дітей
Пам'ятні літературні дати
Вибрані Інтернет-ресурси
Для дітей
Для дорослих
Дитячі бібліотеки в Інтернет
Це важливо знати
Читання - справа сімейна
ІнфоТека для дітей
ІнфоТека для дорослих
Інтернет-безпека для дітей
Інтернет-безпека для батьків
На допомогу бібліотекареві
Професійні новини
Бібліотеки України для дітей
Мережа бібліотек України для дітей
Національна секція IBBY
Асоціація дитячих бібліотекарів
Сторінка методиста
Проєкт "КОРДБА"
Інформаційна культура користувачів
Бібліотека + IT
Нові книги України
Книги обмінного фонду
2 вересня о 12.00 запрошуємо читачів на відкриття нового бібліотечного сезону 2019-20 «Легенди і скарби бібліотеки для дітей»

         Відкривається новий бібліотечний сезон! Свято «Легенди і скарби НБУ для дітей» урочисто розпочнеться о 12.00 на майданчику перед бібліотекою. Читачі стануть учасниками інтерактивного театралізованого дійства, головним персонажем якого стане головний читач бібліотеки – пам’ятник хлопчику, який читає книгу.

         Ця скульптура за 40 років стала впізнаваною ознакою бібліотечного бренду, майже ай-стопером, який неодмінно звертає на себе увагу нових читачів, викликає інтерес у всіх відвідувачів Національної бібліотеки України для дітей. Про неї складають легенди, міфи, жартівливі історії і навіть страшилки. Сучасні читачі і гості залюбки фотографуються з хлопчиком. Цього разу хлопчик, який читає книгу, ненадовго «оживе», щоб допомогти знайти справжній скарб.

       Найактивніші учасники програми літніх читань «Книжкова пригода довжиною в літо» разом з креативними бібліотекарями розкажуть про найцікавіші події, які відбувалися влітку у бібліотеці. За цей час майже 2 тисячі читачів від 1 до 15 років стали учасниками книжкових пригод – презентацій, квестів, ігор, летсплеїв, вистав, зустрічей з авторами та інших цікавих і незвичайних форматів знайомства з книжками. Близько 200 дітей скористалися можливостями креативних творчих майстерень – новинкою літа-2019.

       Для учасників програми «Я читаю влітку!», які підписали з бібліотекою читацькі угоди та прочитали заплановану кількість книжок, відбудеться супер-подарункова акція «Бібліо-SHARA», де вони отримають свій гарантований приз – несподіваний та неочікуваний!

       По закінченні урочистої частини в усіх відділах обслуговування читачів пройдуть зустрічі з легендарними гостями. Діти матимуть можливість поспілкуватися з Ігорем Грохоцьким – українським музикантом, який був читачем бібліотеки на початку 21 століття та має свою історію успіху з бібліотекою; Валерієм Кришнем, першим українським мотомандрівником, що здійснив навколосвітню мандрівку; Лілією Омельяненко, очільницею видавництва під незвичайною назвою «Видавництво»; Галиною Ткачук, дитячою письменницею, керівником дитячої літературної студії «Написатор»; Оленою Степаненко, українською поетесою, музикантом, переможцем Міжнародного конкурсу "Гранослов".

       Для смачнішого читання!!! Діти зможуть долучитися до книжковий експрес-квесту: знайти у бібліотеці наліпки з обкладинками популярних дитячих книжок, звернутися з ними до абонементу, взяти цю книжку додому почитати, а на додаток до книжки отримати читацьку вітамінку.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/3/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей