Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Вихід є

         Серед багатьох проблем, що виникають у підлітковому віці, є такі, з якими самому впоратися не можливо. Зараз існує багато організацій, які пропонують підліткам свою допомогу. Серед них благодійний фонд «Карітас». НБУ для дітей уже запрошувала спеціалістів цього фонду на захід щодо запобігання булінгу.

       19 вересня у відділі обслуговування дітей середнього і старшого віку з семикласниками спеціалізованої школи № 73 спілкувалися психологи благодійного фонду «Карітас» про стосунки з оточуючими, плани на майбутнє, про проблеми, які виникають у підлітків у школі та вдома. Інколи конфлікти з однолітками, непорозуміння з дорослими та інші проблеми призводять до страшних думок про самогубство.

       До кого звернутися за допомогою, як вирішити складну проблему, як знайти вихід зі здавалося би безвихідної ситуації – про все це йшла мова на тренінгу. Головне не залишатися наодинці з проблемами й не соромитися звертатися за допомогою. Пам’ятайте – вихід завжди є.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей